Råmarinert laks med lime, mango og grønn chili
Jeg blir aldri lei råmarinert laks. Med en frisk og syrlig «marinade» av limesaft, olivenolje, salt og pepper kan du egentlig selv bestemme hvor rå laksen skal være. Jo lenger lakseskivene ligger ferdig anrettet med dressing og det hele, jo mere «kokt» blir fisken og den blir lysere og lysere i fargen.
En enkel mangosalat med grønn chili og litt pasjonsfrukt på toppen gjør virkelig susen.
Jeg blir aldri lei råmarinert laks. Med en frisk og syrlig «marinade» av limesaft, olivenolje, salt og pepper kan du egentlig selv bestemme hvor rå laksen skal være. Jo lenger lakseskivene ligger ferdig anrettet med dressing og det hele, jo mere «kokt» blir fisken og den blir lysere og lysere i fargen.
En enkel mangosalat med grønn chili og litt pasjonsfrukt på toppen gjør virkelig susen.
Ingredienser
- 500 g laks, renskåret, topp kvalitet
- 1 stk mango
- 1 stk grønn chili, renset for frø og finsnittet
- 2 stk vårløk, finsnittet
- 1 stk pasjonsfrukt, kan sløyfes
- 1 stk lime
- 0.5 dl olivenolje
- koriander, frisk
- salt
- kvernet pepper
Slik gjør du:
- 500 g laks, renskåret, topp kvalitet
- 1 stk mango
- 1 stk grønn chili, renset for frø og finsnittet
- 2 stk vårløk, finsnittet
- 1 stk pasjonsfrukt, kan sløyfes
- 1 stk lime
- 0.5 dl olivenolje
- koriander, frisk
- salt
- kvernet pepper
