rask

Anne-Kat. Hærlands ovnsstekt laks med bacon

30 min
1421 har lagret denne
Anne-Kat. Hærlands ovnsstekt laks med bacon
1421 har lagret denne
4
porsjoner
  • 2 bunt asparges
  • 4 ss olivenolje
  • 4 stykker laksefilet, skinn og benfri, ca. 150-200 g pr stk
  • 8 skive(r) bacon

Dressing

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 2 ts sukker
  • 4 ss sjalottløk
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 bunt asparges
  • 4 ss olivenolje
  • 4 stykker laksefilet, skinn og benfri, ca. 150-200 g pr stk
  • 8 skive(r) bacon

Dressing

  • 2 dl lettrømme
  • 2 ss majones
  • 1 ss sitronsaft
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 2 ts sukker
  • 4 ss sjalottløk
Skyll aspargesen og knekk av de nederste cm. Vend aspargesene i olivenolje og legg dem i en ildfast form.
Surr 2 skiver bacon rundt hver laksefilet. Legg fiskestykkene oppå aspargesen. Sett formen i ovnen på 200 grader og stek i 15–18 minutter.
For å få baconet sprøtt setter du formen under grillen i 1–2 minutter før du tar formen ut av ovnen. Følg nøye med.
Dressing: Rens og finhakk sjalottløk og bland det med rømme, majones, sitronsaft, eddik og sukker. Server fisken med asparges og dressing.
woman cooking

Bon appetit!

Skyll aspargesen og knekk av de nederste cm. Vend aspargesene i olivenolje og legg dem i en ildfast form.
Surr 2 skiver bacon rundt hver laksefilet. Legg fiskestykkene oppå aspargesen. Sett formen i ovnen på 200 grader og stek i 15–18 minutter.
For å få baconet sprøtt setter du formen under grillen i 1–2 minutter før du tar formen ut av ovnen. Følg nøye med.
Dressing: Rens og finhakk sjalottløk og bland det med rømme, majones, sitronsaft, eddik og sukker. Server fisken med asparges og dressing.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?