Til hovedinnhold
rask

Laksefilet med bønnesalat

30 min

Denne fiskeretten er en super og sunn hverdagsrett med masse smak. Laksefileten får en ekstra piff når den serveres med frisk, varm bønnesalat.

Lagret av 243 brukere
Laksefilet med bønnesalat

Denne fiskeretten er en super og sunn hverdagsrett med masse smak. Laksefileten får en ekstra piff når den serveres med frisk, varm bønnesalat.

Lagret av 243 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stykker laksefilet
  • 2 stykker agurk, helst slangeagurk
  • 2 ss sennep
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss honning
  • 1 boks hvite bønner
  • 1 boks brune bønner, eller sorte
  • 1 dl dill, finhakket
  • salt
  • pepper
  • 1 - 2 stk lime

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stykker laksefilet
  • 2 stykker agurk, helst slangeagurk
  • 2 ss sennep
  • 1 dl olivenolje
  • 2 ss honning
  • 1 boks hvite bønner
  • 1 boks brune bønner, eller sorte
  • 1 dl dill, finhakket
  • salt
  • pepper
  • 1 - 2 stk lime
Gni laksen inn med salt. Sett den kaldt. Del agurken på langs og skjær den i skiver.
Bland sennep, olje, limesaft, honning, salt og pepper i en gryte og legg nedi de skylte bønnene og hakket dill.
Pensle laksefiletene med olje. Stek eller grill dem.
Server laks med den varme bønnesalaten, agurkskiver og lime.
woman cooking

Bon appetit!

Gni laksen inn med salt. Sett den kaldt. Del agurken på langs og skjær den i skiver.
Bland sennep, olje, limesaft, honning, salt og pepper i en gryte og legg nedi de skylte bønnene og hakket dill.
Pensle laksefiletene med olje. Stek eller grill dem.
Server laks med den varme bønnesalaten, agurkskiver og lime.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?