rask
Laksefilet med bønnesalat
30 min
Denne fiskeretten er en super og sunn hverdagsrett med masse smak. Laksefileten får en ekstra piff når den serveres med frisk, varm bønnesalat.
259 har lagret denne
Denne fiskeretten er en super og sunn hverdagsrett med masse smak. Laksefileten får en ekstra piff når den serveres med frisk, varm bønnesalat.
259 har lagret denne
4
porsjoner
- 4 stykker laksefilet
- 2 stykker agurk, helst slangeagurk
- 2 ss sennep
- 1 dl olivenolje
- 2 ss honning
- 1 boks hvite bønner
- 1 boks brune bønner, eller sorte
- 1 dl dill, finhakket
- salt
- pepper
- 1 - 2 stk lime
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 stykker laksefilet
- 2 stykker agurk, helst slangeagurk
- 2 ss sennep
- 1 dl olivenolje
- 2 ss honning
- 1 boks hvite bønner
- 1 boks brune bønner, eller sorte
- 1 dl dill, finhakket
- salt
- pepper
- 1 - 2 stk lime
Gni laksen inn med salt. Sett den kaldt. Del agurken på langs og skjær den i skiver.
Bland sennep, olje, limesaft, honning, salt og pepper i en gryte og legg nedi de skylte bønnene og hakket dill.
Pensle laksefiletene med olje. Stek eller grill dem.
Server laks med den varme bønnesalaten, agurkskiver og lime.

Bon appetit!
Gni laksen inn med salt. Sett den kaldt. Del agurken på langs og skjær den i skiver.
Bland sennep, olje, limesaft, honning, salt og pepper i en gryte og legg nedi de skylte bønnene og hakket dill.
Pensle laksefiletene med olje. Stek eller grill dem.
Server laks med den varme bønnesalaten, agurkskiver og lime.