rask
Enkel laksewrap med avokado og aioli
15 min
En enkel laksewrap er kjapp og smakfull hverdagsmat, og det passer også utmerket som niste. Fyll wrapen med fisk, salat, avokado og aioli. Har du middagsrester er det nesten ingenting som er bedre enn å rulle dem i en wrap for å få brukt dem opp.
957 har lagret denne
En enkel laksewrap er kjapp og smakfull hverdagsmat, og det passer også utmerket som niste. Fyll wrapen med fisk, salat, avokado og aioli. Har du middagsrester er det nesten ingenting som er bedre enn å rulle dem i en wrap for å få brukt dem opp.
957 har lagret denne
Ingredienser
2
porsjoner
- 2 stykker tortillas
- 1 stk avokado
- 200 g laksefilet
- 1 stk hjertesalat
- 4 ss aioli
- 2 ss olje, til steking
- 1 stk lime
- 1 klype havsalt
- 1 klype pepper
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 2 stykker tortillas
- 1 stk avokado
- 200 g laksefilet
- 1 stk hjertesalat
- 4 ss aioli
- 2 ss olje, til steking
- 1 stk lime
- 1 klype havsalt
- 1 klype pepper
Del laksefileten i to passelige biter.
Salte og pepre laksefileten og stek i et par minutter. Bruk en olje som egner seg til høy varme, for eksempel kokosolje.
Skvis saften av en halv lime over laksen.
Vask og tørk salatbladene. Kutt avokado og agurk i skiver. Klem siste rest av limen over avokadoen så den ikke blir brun.
Varm gjerne opp lefsen i panne eller ovn før du danderer.
Smør aioli i bunn før du danderer med salat, agurk, avokado og laksen til slutt. Knyt gjerne wrapen sammen på midten, så blir den enklere å spise.

Bon appetit!
Del laksefileten i to passelige biter.
Salte og pepre laksefileten og stek i et par minutter. Bruk en olje som egner seg til høy varme, for eksempel kokosolje.
Skvis saften av en halv lime over laksen.
Vask og tørk salatbladene. Kutt avokado og agurk i skiver. Klem siste rest av limen over avokadoen så den ikke blir brun.
Varm gjerne opp lefsen i panne eller ovn før du danderer.
Smør aioli i bunn før du danderer med salat, agurk, avokado og laksen til slutt. Knyt gjerne wrapen sammen på midten, så blir den enklere å spise.