Sukkersaltet laks med wasabi-majones og sprø smuler
La årets siste kveld bli et smakfullt høydepunkt!
Er det en kveld i året du har planer om å koste på deg litt ekstra er nyttårsaften kvelden å gjøre det på. Har du ennå ikke spist hummer og drukket champagne i år så begynner det å haste.
Det trenger nødvendigvis ikke være så komplisert å gjøre det luksuriøst, men litt mer tidkrevende og litt dyrere skal jeg innrømme at det fort kan bli.
La årets siste kveld bli et smakfullt høydepunkt!
Er det en kveld i året du har planer om å koste på deg litt ekstra er nyttårsaften kvelden å gjøre det på. Har du ennå ikke spist hummer og drukket champagne i år så begynner det å haste.
Det trenger nødvendigvis ikke være så komplisert å gjøre det luksuriøst, men litt mer tidkrevende og litt dyrere skal jeg innrømme at det fort kan bli.
- 350 g laksefilet, topp kvalitet uten skinn og ben
- 2 ss sukker
- 1.5 ss salt
- 0.5 dl majones
- grovbrød, ca 3 ss rugbrødsmuler
- 350 g laksefilet, topp kvalitet uten skinn og ben
- 2 ss sukker
- 1.5 ss salt
- 0.5 dl majones
- grovbrød, ca 3 ss rugbrødsmuler
