rask

Laks med pesto

25 min
Lagret av 1021 brukere
Laks med pesto
Foto: Sara Johannessen Meek
Lagret av 1021 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 stykker laksefilet
  • 3 ss pesto
  • 1 stk sommerkål, stor

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 stykker laksefilet
  • 3 ss pesto
  • 1 stk sommerkål, stor
Varm ovnen til 180 grader.
Krydre laksestykkene med salt og pepper, og legg dem over i en smurt ildfast form. Smør hvert stykke med et jevnt lag pesto.
Fjern det ytterste bladet på kålen og skjær eventuelt vekk litt nederst på stilken. Del kålen i fire jevne båter.
Sett laksen i ovnen og bak den i 8-12 minutter, avhengig av tykkelsen på fiskestykkene.
Kok opp litt vann i en kasserolle eller panne. Legg i kålen og dryss over en god klype salt. Legg gjerne en smørklatt på toppen og damp kålen i ca 5 minutter, eller til den er knapt mør.
Server pestolaksen med nydampet sommerkål.
woman cooking

Bon appetit!

Varm ovnen til 180 grader.
Krydre laksestykkene med salt og pepper, og legg dem over i en smurt ildfast form. Smør hvert stykke med et jevnt lag pesto.
Fjern det ytterste bladet på kålen og skjær eventuelt vekk litt nederst på stilken. Del kålen i fire jevne båter.
Sett laksen i ovnen og bak den i 8-12 minutter, avhengig av tykkelsen på fiskestykkene.
Kok opp litt vann i en kasserolle eller panne. Legg i kålen og dryss over en god klype salt. Legg gjerne en smørklatt på toppen og damp kålen i ca 5 minutter, eller til den er knapt mør.
Server pestolaksen med nydampet sommerkål.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?