Visp sammen eggeplommer, sennep, sitronsaft/eddik og hvitløk i en bolle (bruk en stålbolle eller glassbolle). Visp inn oljen, litt etter litt til en fyldig konsistens. Visp inn kapers og urter, og smak urtemajonesen til med salt og pepper.
Del laksen i fire jevne stykker, krydre stykkene med salt og pepper. Stek laksestykkene med skinnsiden ned over middels høy varme i ca 3-4 minutter. Snu stykkene når skinnet har blitt sprøtt og gyllent og stek videre i 30 sekunder på den andre siden.
Server laksen med urtemajones og frisk salat vendt med litt god olje, noen dråper sitronsaft, salt og kvernet pepper.
Bon appetit!
Visp sammen eggeplommer, sennep, sitronsaft/eddik og hvitløk i en bolle (bruk en stålbolle eller glassbolle). Visp inn oljen, litt etter litt til en fyldig konsistens. Visp inn kapers og urter, og smak urtemajonesen til med salt og pepper.
Del laksen i fire jevne stykker, krydre stykkene med salt og pepper. Stek laksestykkene med skinnsiden ned over middels høy varme i ca 3-4 minutter. Snu stykkene når skinnet har blitt sprøtt og gyllent og stek videre i 30 sekunder på den andre siden.
Server laksen med urtemajones og frisk salat vendt med litt god olje, noen dråper sitronsaft, salt og kvernet pepper.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto