Til hovedinnhold

Laksetartar

15 min

Laksetartaren er super som forrett, men egner seg like godt som lunsj eller kveldskos.

Lagret av 417 brukere
Laksetartar

Laksetartaren er super som forrett, men egner seg like godt som lunsj eller kveldskos.

Lagret av 417 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 300 g laksefilet, renskåret av topp kvalitet
  • 2 stykker vårløk, finsnittet
  • 2 ts ingefær, finrevet
  • 0.5 stk rød chili, renset for frø og finhakket
  • 2 ss gressløk, hakket
  • 2 ss dill, hakket, evt. frisk koriander
  • 2 ss sesamolje
  • 1 ss sesamfrø, gjerne blonde og sorte
  • 0.5 stk lime, revet skall og saften
  • soyasaus, til servering

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g laksefilet, renskåret av topp kvalitet
  • 2 stykker vårløk, finsnittet
  • 2 ts ingefær, finrevet
  • 0.5 stk rød chili, renset for frø og finhakket
  • 2 ss gressløk, hakket
  • 2 ss dill, hakket, evt. frisk koriander
  • 2 ss sesamolje
  • 1 ss sesamfrø, gjerne blonde og sorte
  • 0.5 stk lime, revet skall og saften
  • soyasaus, til servering
Skjær laksen i små terninger og bland sammen alle ingrediensene.
Server tartaren med soyasaus som du enten dypper tartaren i, eller rett og slett drypp litt soyasaus over tartaren.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær laksen i små terninger og bland sammen alle ingrediensene.
Server tartaren med soyasaus som du enten dypper tartaren i, eller rett og slett drypp litt soyasaus over tartaren.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?