Laksetartar
15 min
Laksetartaren er super som forrett, men egner seg like godt som lunsj eller kveldskos.
Lagret av 417 brukere
Laksetartaren er super som forrett, men egner seg like godt som lunsj eller kveldskos.
Lagret av 417 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 300 g laksefilet, renskåret av topp kvalitet
- 2 stykker vårløk, finsnittet
- 2 ts ingefær, finrevet
- 0.5 stk rød chili, renset for frø og finhakket
- 2 ss gressløk, hakket
- 2 ss dill, hakket, evt. frisk koriander
- 2 ss sesamolje
- 1 ss sesamfrø, gjerne blonde og sorte
- 0.5 stk lime, revet skall og saften
- soyasaus, til servering
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 300 g laksefilet, renskåret av topp kvalitet
- 2 stykker vårløk, finsnittet
- 2 ts ingefær, finrevet
- 0.5 stk rød chili, renset for frø og finhakket
- 2 ss gressløk, hakket
- 2 ss dill, hakket, evt. frisk koriander
- 2 ss sesamolje
- 1 ss sesamfrø, gjerne blonde og sorte
- 0.5 stk lime, revet skall og saften
- soyasaus, til servering
Skjær laksen i små terninger og bland sammen alle ingrediensene.
Server tartaren med soyasaus som du enten dypper tartaren i, eller rett og slett drypp litt soyasaus over tartaren.

Bon appetit!
Skjær laksen i små terninger og bland sammen alle ingrediensene.
Server tartaren med soyasaus som du enten dypper tartaren i, eller rett og slett drypp litt soyasaus over tartaren.