rask

Limemarinert laks på nachochips

20 min

Marinert laks på nachochips er en enkel og god smårett som passer som forrett eller på tapasbordet. Bruk fersk lakseloin som kuttes i små terninger og legges i en frisk og syrlig marinade i noen få minutter. Toppes med en spicy srirachamajones og sesamfrø.

75 har lagret denne
Nachochips med most avokado, skivet mango, marinert laks og srirachamajones
Foto: Silje Sandberg

Marinert laks på nachochips er en enkel og god smårett som passer som forrett eller på tapasbordet. Bruk fersk lakseloin som kuttes i små terninger og legges i en frisk og syrlig marinade i noen få minutter. Toppes med en spicy srirachamajones og sesamfrø.

75 har lagret denne

Ingredienser

4
porsjoner
  • 250 - 300 g lakseloin
  • 4 ss olivenolje
  • 1 stk lime, saften
  • 1 ts sesamolje
  • 0.5 stk appelsin, saften
  • 2 stk avokado
  • 1 ss sitronsaft
  • 0.5 ts kajennepepper
  • 0.5 stk mango, i tynne skiver
  • 1 stk grønn chili, i tynne skiver
  • 2 ss majones
  • 1 - 2 ts sriracha
  • 1 ts honning
  • koriander
  • nachochips
  • sesamfrø

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 250 - 300 g lakseloin
  • 4 ss olivenolje
  • 1 stk lime, saften
  • 1 ts sesamolje
  • 0.5 stk appelsin, saften
  • 2 stk avokado
  • 1 ss sitronsaft
  • 0.5 ts kajennepepper
  • 0.5 stk mango, i tynne skiver
  • 1 stk grønn chili, i tynne skiver
  • 2 ss majones
  • 1 - 2 ts sriracha
  • 1 ts honning
  • koriander
  • nachochips
  • sesamfrø
Kutt laksen i små terninger. Bland sammen olivenolje, lime, sesamolje og appelsinjuice. Legg laksen i marinaden i 5 minutter.
Mens laksen marineres kan du begynne med tilbehøret. Mos avokado og smak til med sitronsaft, kajennepepper, salt og pepper.
I en liten bolle bland sammen majones, sriracha og honning og smak deg frem til den styrken du liker.
Når laksen har stått tiden kan du helle av marinaden.
Sett sammen nachosene med most avokado i bunnen, så mango, marinert laks, srirachamajones, og topp med koriander og sesamfrø.
woman cooking

Bon appetit!

Kutt laksen i små terninger. Bland sammen olivenolje, lime, sesamolje og appelsinjuice. Legg laksen i marinaden i 5 minutter.
Mens laksen marineres kan du begynne med tilbehøret. Mos avokado og smak til med sitronsaft, kajennepepper, salt og pepper.
I en liten bolle bland sammen majones, sriracha og honning og smak deg frem til den styrken du liker.
Når laksen har stått tiden kan du helle av marinaden.
Sett sammen nachosene med most avokado i bunnen, så mango, marinert laks, srirachamajones, og topp med koriander og sesamfrø.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?