rask

Rakfisk med tradisjonelt tilbehør

25 min
171 har lagret denne
Rakfisk servert med tilbehør som mandelpoteter, lefse og egg
Foto: Godt.no
171 har lagret denne
4
porsjoner
  • 8 stk mandelpotet
  • 4 stk egg
  • 600 g rakfisk
  • 1 stk rødløk
  • 0.5 stk purreløk
  • 1 pakke lefse, av mandelpotet
  • 1 pakke flatbrød
  • 1 beger rømme
  • gressløk
  • smør
Unngå at skjermen går i dvale
  • 8 stk mandelpotet
  • 4 stk egg
  • 600 g rakfisk
  • 1 stk rødløk
  • 0.5 stk purreløk
  • 1 pakke lefse, av mandelpotet
  • 1 pakke flatbrød
  • 1 beger rømme
  • gressløk
  • smør
Kok potetene møre og eggene i 7-9 minutter til de er smilende.
Skjær opp rakfisken i skiver på 3-5 cm.
Finhakk rødløken og del purreløken i ringer.
Server rakfisken med poteter, egg, rødløk, purreløk, mandelpotetlefser, flatbrød, smør, rømme og gressløk.
woman cooking

Bon appetit!

Kok potetene møre og eggene i 7-9 minutter til de er smilende.
Skjær opp rakfisken i skiver på 3-5 cm.
Finhakk rødløken og del purreløken i ringer.
Server rakfisken med poteter, egg, rødløk, purreløk, mandelpotetlefser, flatbrød, smør, rømme og gressløk.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?