rask

Rakfisk med tradisjonelt tilbehør

25 min

Rakfisk i førjulstiden er tradisjon for mange, gjerne i form av et rakfisklag. Den enkleste måten å servere rakfisk på er å kjøpe ferdig rakfisk og servere med klassisk tilbehør som poteter, lefse, egg, flatbrød og rømme. Her får du gode tips til rakfisktallerkenen.

171 har lagret denne
Rakfisk servert med tilbehør som mandelpoteter, lefse og egg
Foto: Godt.no

Rakfisk i førjulstiden er tradisjon for mange, gjerne i form av et rakfisklag. Den enkleste måten å servere rakfisk på er å kjøpe ferdig rakfisk og servere med klassisk tilbehør som poteter, lefse, egg, flatbrød og rømme. Her får du gode tips til rakfisktallerkenen.

171 har lagret denne
4
porsjoner
  • 8 stk mandelpotet
  • 4 stk egg
  • 600 g rakfisk
  • 1 stk rødløk
  • 0.5 stk purreløk
  • 1 pakke lefse, av mandelpotet
  • 1 pakke flatbrød
  • 1 beger rømme
  • gressløk
  • smør
Unngå at skjermen går i dvale
  • 8 stk mandelpotet
  • 4 stk egg
  • 600 g rakfisk
  • 1 stk rødløk
  • 0.5 stk purreløk
  • 1 pakke lefse, av mandelpotet
  • 1 pakke flatbrød
  • 1 beger rømme
  • gressløk
  • smør
Kok potetene møre og eggene i 7-9 minutter til de er smilende.
Skjær opp rakfisken i skiver på 3-5 cm.
Finhakk rødløken og del purreløken i ringer.
Server rakfisken med poteter, egg, rødløk, purreløk, mandelpotetlefser, flatbrød, smør, rømme og gressløk.
woman cooking

Bon appetit!

Kok potetene møre og eggene i 7-9 minutter til de er smilende.
Skjær opp rakfisken i skiver på 3-5 cm.
Finhakk rødløken og del purreløken i ringer.
Server rakfisken med poteter, egg, rødløk, purreløk, mandelpotetlefser, flatbrød, smør, rømme og gressløk.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?