Til hovedinnhold

Enkel fiskecurry med nudler

30 min

Enkel fiskecurry med nudler er den perfekte middagen! Ønsker du en tynnere saus, kan du tilsette en skvett med vann eller et par desiliter grønnsakskraft eller kyllingbuljong. Andre grønnsaker som squash, vårløk, rødløk, sukkererter og aspargesbønner kan også brukes. Mengden karripasta avhenger av hvor sterk du vil ha sausen og styrken på selve pastaen.

Lagret av 2698 brukere
Enkel fiskecurry med nudler

Enkel fiskecurry med nudler er den perfekte middagen! Ønsker du en tynnere saus, kan du tilsette en skvett med vann eller et par desiliter grønnsakskraft eller kyllingbuljong. Andre grønnsaker som squash, vårløk, rødløk, sukkererter og aspargesbønner kan også brukes. Mengden karripasta avhenger av hvor sterk du vil ha sausen og styrken på selve pastaen.

Lagret av 2698 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss ingefær, finrevet
  • 800 g fiskefilet, hvit
  • 250 g nudler
  • 1 stk brokkoli, eller brokkolini
  • 200 g sopp, gjerne shitake
  • 200 g cherrytomater
  • 2 ss karripasta, thailandsk rød
  • 4 dl kokosmelk
  • 2 ss fiskesaus
  • 2 ts sukker
  • bønnespirer
  • sprøstekt løk, og/eller hvitløk
  • koriander, frisk
  • lime
  • olje, eller kokosolje

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss ingefær, finrevet
  • 800 g fiskefilet, hvit
  • 250 g nudler
  • 1 stk brokkoli, eller brokkolini
  • 200 g sopp, gjerne shitake
  • 200 g cherrytomater
  • 2 ss karripasta, thailandsk rød
  • 4 dl kokosmelk
  • 2 ss fiskesaus
  • 2 ts sukker
  • bønnespirer
  • sprøstekt løk, og/eller hvitløk
  • koriander, frisk
  • lime
  • olje, eller kokosolje
Finhakk eller riv hvitløken. Skjær fisken i jevne biter.
Kok nudlene som anvist på pakken.
Rens og del brokkolien i små buketter. Rens og del soppen, og del tomatene i to.
Bruk en tykkbunnet kasserolle og fres ingefær og hvitløk i en klunk olje under omrøring. Tilsett karripastaen og fres videre under omrøring i et par tre minutter.
Tilsett kokosmelk og varm opp til kokepunktet. Smak til med fiskesaus, sukker og limesaft.
Tilsett sopp, tomater og brokkoli. La det hele få trekke rett under kokepunktet i et par minutter.
Ha i fisken og la det få trekke videre i et par minutter til fisken er gjennomvarm.
Fordel nudler og bønnespirer i dype skåler og øs over varm gryte. Dryss til slutt over sprøstekt løk eller hvitløk og frisk koriander.
woman cooking

Bon appetit!

Finhakk eller riv hvitløken. Skjær fisken i jevne biter.
Kok nudlene som anvist på pakken.
Rens og del brokkolien i små buketter. Rens og del soppen, og del tomatene i to.
Bruk en tykkbunnet kasserolle og fres ingefær og hvitløk i en klunk olje under omrøring. Tilsett karripastaen og fres videre under omrøring i et par tre minutter.
Tilsett kokosmelk og varm opp til kokepunktet. Smak til med fiskesaus, sukker og limesaft.
Tilsett sopp, tomater og brokkoli. La det hele få trekke rett under kokepunktet i et par minutter.
Ha i fisken og la det få trekke videre i et par minutter til fisken er gjennomvarm.
Fordel nudler og bønnespirer i dype skåler og øs over varm gryte. Dryss til slutt over sprøstekt løk eller hvitløk og frisk koriander.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?