rask
Hjemmelagde fiskepinner
30 min
Lag fiskepinnene selv! Hjemmelagde fiskepinner er enkel mat for alle, og det smaker både bedre og er sunnere enn fiskepinnene du kjøper. Vil du være kreativ kan du jazze dem opp litt. Server fiskepinnene som «fish & chips» med potetbåter og kanskje en chilidipp.
Oppskrift av Ingunn Aspli, minmiddag.no
Lagret av 594 brukere
Lag fiskepinnene selv! Hjemmelagde fiskepinner er enkel mat for alle, og det smaker både bedre og er sunnere enn fiskepinnene du kjøper. Vil du være kreativ kan du jazze dem opp litt. Server fiskepinnene som «fish & chips» med potetbåter og kanskje en chilidipp.
Oppskrift av Ingunn Aspli, minmiddag.no
Lagret av 594 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- 600 g torskefilet, uten skinn og bein
- 4 ss hvetemel
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 2 stykker egg
- 2 ss melk
- 1 dl griljermel
- 1 ss sesamfrø
- smør, til steking
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 600 g torskefilet, uten skinn og bein
- 4 ss hvetemel
- 0.5 ts salt
- 0.25 ts pepper
- 2 stykker egg
- 2 ss melk
- 1 dl griljermel
- 1 ss sesamfrø
- smør, til steking
Skjær fisken i strimler med en bredde på 2 cm.
Gjør klar tre skåler. Bland hvetemel, salt og pepper i den første. Pisk sammen egg og melk i den andre. I den tredje tar du griljermel og sesamfrø.
Vend fiskebitene først i melblandingen, så i eggblandingen og til slutt i griljermelet.
Smelt smøret i pannen og la det bli gyllent på medium varme. Stek fiskepinnene til de er gyllenbrune, omtrent 4 minutter på hver side.
Server med en frisk salat, poteter, råkostsalat eller det du liker best.

Bon appetit!
Skjær fisken i strimler med en bredde på 2 cm.
Gjør klar tre skåler. Bland hvetemel, salt og pepper i den første. Pisk sammen egg og melk i den andre. I den tredje tar du griljermel og sesamfrø.
Vend fiskebitene først i melblandingen, så i eggblandingen og til slutt i griljermelet.
Smelt smøret i pannen og la det bli gyllent på medium varme. Stek fiskepinnene til de er gyllenbrune, omtrent 4 minutter på hver side.
Server med en frisk salat, poteter, råkostsalat eller det du liker best.