rask

Hjemmelagde fiskepinner

30 min
Lagret av 594 brukere
Hjemmelagde fiskepinner på hvit tallerken
Lagret av 594 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 600 g torskefilet, uten skinn og bein
  • 4 ss hvetemel
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper
  • 2 stykker egg
  • 2 ss melk
  • 1 dl griljermel
  • 1 ss sesamfrø
  • smør, til steking

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 600 g torskefilet, uten skinn og bein
  • 4 ss hvetemel
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper
  • 2 stykker egg
  • 2 ss melk
  • 1 dl griljermel
  • 1 ss sesamfrø
  • smør, til steking
Skjær fisken i strimler med en bredde på 2 cm.
Gjør klar tre skåler. Bland hvetemel, salt og pepper i den første. Pisk sammen egg og melk i den andre. I den tredje tar du griljermel og sesamfrø.
Vend fiskebitene først i melblandingen, så i eggblandingen og til slutt i griljermelet.
Smelt smøret i pannen og la det bli gyllent på medium varme. Stek fiskepinnene til de er gyllenbrune, omtrent 4 minutter på hver side.
Server med en frisk salat, poteter, råkostsalat eller det du liker best.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær fisken i strimler med en bredde på 2 cm.
Gjør klar tre skåler. Bland hvetemel, salt og pepper i den første. Pisk sammen egg og melk i den andre. I den tredje tar du griljermel og sesamfrø.
Vend fiskebitene først i melblandingen, så i eggblandingen og til slutt i griljermelet.
Smelt smøret i pannen og la det bli gyllent på medium varme. Stek fiskepinnene til de er gyllenbrune, omtrent 4 minutter på hver side.
Server med en frisk salat, poteter, råkostsalat eller det du liker best.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?