Til hovedinnhold
rask

Hjemmelagde fiskepinner

30 min

Lag fiskepinnene selv! Hjemmelagde fiskepinner er enkel mat for alle, og det smaker både bedre og er sunnere enn fiskepinnene du kjøper. Vil du være kreativ kan du jazze dem opp litt. Server fiskepinnene som «fish & chips» med potetbåter og kanskje en chilidipp. 

Oppskrift av Ingunn Aspli, minmiddag.no

Lagret av 594 brukere
Hjemmelagde fiskepinner på hvit tallerken

Lag fiskepinnene selv! Hjemmelagde fiskepinner er enkel mat for alle, og det smaker både bedre og er sunnere enn fiskepinnene du kjøper. Vil du være kreativ kan du jazze dem opp litt. Server fiskepinnene som «fish & chips» med potetbåter og kanskje en chilidipp. 

Oppskrift av Ingunn Aspli, minmiddag.no

Lagret av 594 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 600 g torskefilet, uten skinn og bein
  • 4 ss hvetemel
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper
  • 2 stykker egg
  • 2 ss melk
  • 1 dl griljermel
  • 1 ss sesamfrø
  • smør, til steking

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 600 g torskefilet, uten skinn og bein
  • 4 ss hvetemel
  • 0.5 ts salt
  • 0.25 ts pepper
  • 2 stykker egg
  • 2 ss melk
  • 1 dl griljermel
  • 1 ss sesamfrø
  • smør, til steking
Skjær fisken i strimler med en bredde på 2 cm.
Gjør klar tre skåler. Bland hvetemel, salt og pepper i den første. Pisk sammen egg og melk i den andre. I den tredje tar du griljermel og sesamfrø.
Vend fiskebitene først i melblandingen, så i eggblandingen og til slutt i griljermelet.
Smelt smøret i pannen og la det bli gyllent på medium varme. Stek fiskepinnene til de er gyllenbrune, omtrent 4 minutter på hver side.
Server med en frisk salat, poteter, råkostsalat eller det du liker best.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær fisken i strimler med en bredde på 2 cm.
Gjør klar tre skåler. Bland hvetemel, salt og pepper i den første. Pisk sammen egg og melk i den andre. I den tredje tar du griljermel og sesamfrø.
Vend fiskebitene først i melblandingen, så i eggblandingen og til slutt i griljermelet.
Smelt smøret i pannen og la det bli gyllent på medium varme. Stek fiskepinnene til de er gyllenbrune, omtrent 4 minutter på hver side.
Server med en frisk salat, poteter, råkostsalat eller det du liker best.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?