For at bollene skal få riktig konsistens er det viktig at klippfisken rives i lange fibre og at massen blandes forsiktig for hånd, slik at fibrene beholdes.
Kok klippfisken i fem minutter og riv den i fibre. Kok, skrell og mos potetene. Bland revet fisk, most potet, finhakket løk, krydder, hvitløk og eggeplommer.
Pisk eggehvitene stive og vend dem inn i røren. Ha i salt og pepper, og bland massen godt - helst med hendene.
Bolinhos de Bacalhau formes med to spiseskjeer og friteres i rikelig med godt varm olje (160 grader). La fiksebollene renne av på kjøkkenpapir etter steking.
Bon appetit!
For at bollene skal få riktig konsistens er det viktig at klippfisken rives i lange fibre og at massen blandes forsiktig for hånd, slik at fibrene beholdes.
Kok klippfisken i fem minutter og riv den i fibre. Kok, skrell og mos potetene. Bland revet fisk, most potet, finhakket løk, krydder, hvitløk og eggeplommer.
Pisk eggehvitene stive og vend dem inn i røren. Ha i salt og pepper, og bland massen godt - helst med hendene.
Bolinhos de Bacalhau formes med to spiseskjeer og friteres i rikelig med godt varm olje (160 grader). La fiksebollene renne av på kjøkkenpapir etter steking.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto