Med deilig smak av koriander, sambal oelek, mynte og svarte sesamfrø er denne middagsretten en skikkelig smaksopplevelse. Lag helgrillet uer med nudelsalat hvis du er ute etter en spennende fiskemiddag.
Med deilig smak av koriander, sambal oelek, mynte og svarte sesamfrø er denne middagsretten en skikkelig smaksopplevelse. Lag helgrillet uer med nudelsalat hvis du er ute etter en spennende fiskemiddag.
Skjær hodet av og ta ut innmat fra ueren. Skrap skjellene av skinnet.
Legg glassnudlene i iskaldt vann (minst 15 minutter).
Lag barbequesaus av ketjap manis, hakket hvitløk, ingefær, koriander, chili og lime med stavmikser.
Grill fisken under maksimal varme på grillen. Snu jevnlig og grill til fisken er ferdig, dvs. at fiskekjøttet deler seg naturlig og er lett å skille fra skinn og bein.
Før servering pensles kjøttet med litt av barbequesausen og chili-ingefær-saus
Varm wok eller ev. stekepanne. Ha i olje og hakket brokkoli og vårløk, som stekes gylne under omrøring.
Ha nudlene i woken sammen med resten av barbequesausen. Kok nudlene myke.
Tilsett bønnespirer, limesaft, sjøgress, thaimynte og bladsalat.
Anrett på bananblad, dryss over masse hakket koriander og svarte sesamfrø og legg fisken på toppen med to halve lime.
Sett anretningen midt på bordet. Når gjestene setter seg, fordeler du biter av fisken og salat på porsjonstallerkener.
Bon appetit!
Skjær hodet av og ta ut innmat fra ueren. Skrap skjellene av skinnet.
Legg glassnudlene i iskaldt vann (minst 15 minutter).
Lag barbequesaus av ketjap manis, hakket hvitløk, ingefær, koriander, chili og lime med stavmikser.
Grill fisken under maksimal varme på grillen. Snu jevnlig og grill til fisken er ferdig, dvs. at fiskekjøttet deler seg naturlig og er lett å skille fra skinn og bein.
Før servering pensles kjøttet med litt av barbequesausen og chili-ingefær-saus
Varm wok eller ev. stekepanne. Ha i olje og hakket brokkoli og vårløk, som stekes gylne under omrøring.
Ha nudlene i woken sammen med resten av barbequesausen. Kok nudlene myke.
Tilsett bønnespirer, limesaft, sjøgress, thaimynte og bladsalat.
Anrett på bananblad, dryss over masse hakket koriander og svarte sesamfrø og legg fisken på toppen med to halve lime.
Sett anretningen midt på bordet. Når gjestene setter seg, fordeler du biter av fisken og salat på porsjonstallerkener.