Hummersalat

1 h
Lagret av 25 brukere
Hummersalat
Lagret av 25 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 2 stk hummer, nykokte à ca. 700 g, helst norsk!
  • 1 dl majones, gjerne hjemmelaget
  • 1 stk grapefrukt, rosa
  • 1 stk avokado, moden
  • ørretrogn, boks
  • 100 g ruccolasalat, frisk, renset og vasket
  • 1 bunt gressløk, liten
  • estragon, noen blader (frisk)

Dressing

  • 4 ss skalldyrkraft, innkokt
  • 4 ss olivenolje

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stk hummer, nykokte à ca. 700 g, helst norsk!
  • 1 dl majones, gjerne hjemmelaget
  • 1 stk grapefrukt, rosa
  • 1 stk avokado, moden
  • ørretrogn, boks
  • 100 g ruccolasalat, frisk, renset og vasket
  • 1 bunt gressløk, liten
  • estragon, noen blader (frisk)

Dressing

  • 4 ss skalldyrkraft, innkokt
  • 4 ss olivenolje
Rens hummeren og kok kraft på skall og rester (ta vare på ev kraft som renner ut av hummeren, alt går i kraften). Visp sammen alle ingrediensene til dressingen, smak til med salt om nødvendig.
Skjær av skallet på grapefrukten og skjær ut hinnefrie «fileter». Rens og del avokadoen i pene skiver. Skjær hummerhalene i tynne skiver.
Skjær av skallet på grapefrukten og skjær ut hinnefrie «fileter». Rens og del avokadoen i pene skiver. Skjær hummerhalene i tynne skiver.
Anrett salat, avokado, grapefrukt og hummerskiver pent på tallerkener. Ha majonesen i en sprøytepose og sprøyt ut
små topper her og der. Dryss over ørretrogn, hakket gressløk og estragonblader. Pynt med en hummerklo til hver og drypp til slutt over dressingen.
Anrett salat, avokado, grapefrukt og hummerskiver pent på tallerkener. Ha majonesen i en sprøytepose og sprøyt ut
små topper her og der. Dryss over ørretrogn, hakket gressløk og estragonblader. Pynt med en hummerklo til hver og drypp til slutt over dressingen.
woman cooking

Bon appetit!

Rens hummeren og kok kraft på skall og rester (ta vare på ev kraft som renner ut av hummeren, alt går i kraften). Visp sammen alle ingrediensene til dressingen, smak til med salt om nødvendig.
Skjær av skallet på grapefrukten og skjær ut hinnefrie «fileter». Rens og del avokadoen i pene skiver. Skjær hummerhalene i tynne skiver.
Skjær av skallet på grapefrukten og skjær ut hinnefrie «fileter». Rens og del avokadoen i pene skiver. Skjær hummerhalene i tynne skiver.
Anrett salat, avokado, grapefrukt og hummerskiver pent på tallerkener. Ha majonesen i en sprøytepose og sprøyt ut
små topper her og der. Dryss over ørretrogn, hakket gressløk og estragonblader. Pynt med en hummerklo til hver og drypp til slutt over dressingen.
Anrett salat, avokado, grapefrukt og hummerskiver pent på tallerkener. Ha majonesen i en sprøytepose og sprøyt ut
små topper her og der. Dryss over ørretrogn, hakket gressløk og estragonblader. Pynt med en hummerklo til hver og drypp til slutt over dressingen.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?