Rens hummeren og kok kraft på skall og rester (ta vare på ev kraft som renner ut av hummeren, alt går i kraften). Visp sammen alle ingrediensene til dressingen, smak til med salt om nødvendig.
Skjær av skallet på grapefrukten og skjær ut hinnefrie «fileter». Rens og del avokadoen i pene skiver. Skjær hummerhalene i tynne skiver.
Anrett salat, avokado, grapefrukt og hummerskiver pent på tallerkener. Ha majonesen i en sprøytepose og sprøyt ut små topper her og der. Dryss over ørretrogn, hakket gressløk og estragonblader. Pynt med en hummerklo til hver og drypp til slutt over dressingen.
Bon appetit!
Rens hummeren og kok kraft på skall og rester (ta vare på ev kraft som renner ut av hummeren, alt går i kraften). Visp sammen alle ingrediensene til dressingen, smak til med salt om nødvendig.
Skjær av skallet på grapefrukten og skjær ut hinnefrie «fileter». Rens og del avokadoen i pene skiver. Skjær hummerhalene i tynne skiver.
Anrett salat, avokado, grapefrukt og hummerskiver pent på tallerkener. Ha majonesen i en sprøytepose og sprøyt ut små topper her og der. Dryss over ørretrogn, hakket gressløk og estragonblader. Pynt med en hummerklo til hver og drypp til slutt over dressingen.