Hummersalat

60 min

Nyt hummeren i en spennende salat!

32 har lagret denne
hummersalat på hvit tallerken

Nyt hummeren i en spennende salat!

32 har lagret denne
4
porsjoner
  • 2 stk hummer, nykokte à ca. 700 g, helst norsk!
  • 1 dl majones, gjerne hjemmelaget
  • 1 stk grapefrukt, rosa
  • 1 stk avokado, moden
  • ørretrogn, boks
  • 100 g ruccolasalat, frisk, renset og vasket
  • 1 bunt gressløk, liten
  • estragon, noen blader (frisk)

Dressing

  • 4 ss skalldyrkraft, innkokt
  • 4 ss olivenolje
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stk hummer, nykokte à ca. 700 g, helst norsk!
  • 1 dl majones, gjerne hjemmelaget
  • 1 stk grapefrukt, rosa
  • 1 stk avokado, moden
  • ørretrogn, boks
  • 100 g ruccolasalat, frisk, renset og vasket
  • 1 bunt gressløk, liten
  • estragon, noen blader (frisk)

Dressing

  • 4 ss skalldyrkraft, innkokt
  • 4 ss olivenolje
Rens hummeren og kok kraft på skall og rester (ta vare på ev kraft som renner ut av hummeren, alt går i kraften). Visp sammen alle ingrediensene til dressingen, smak til med salt om nødvendig.
Skjær av skallet på grapefrukten og skjær ut hinnefrie «fileter». Rens og del avokadoen i pene skiver. Skjær hummerhalene i tynne skiver.
Skjær av skallet på grapefrukten og skjær ut hinnefrie «fileter». Rens og del avokadoen i pene skiver. Skjær hummerhalene i tynne skiver.
Anrett salat, avokado, grapefrukt og hummerskiver pent på tallerkener. Ha majonesen i en sprøytepose og sprøyt ut
små topper her og der. Dryss over ørretrogn, hakket gressløk og estragonblader. Pynt med en hummerklo til hver og drypp til slutt over dressingen.
Anrett salat, avokado, grapefrukt og hummerskiver pent på tallerkener. Ha majonesen i en sprøytepose og sprøyt ut
små topper her og der. Dryss over ørretrogn, hakket gressløk og estragonblader. Pynt med en hummerklo til hver og drypp til slutt over dressingen.
woman cooking

Bon appetit!

Rens hummeren og kok kraft på skall og rester (ta vare på ev kraft som renner ut av hummeren, alt går i kraften). Visp sammen alle ingrediensene til dressingen, smak til med salt om nødvendig.
Skjær av skallet på grapefrukten og skjær ut hinnefrie «fileter». Rens og del avokadoen i pene skiver. Skjær hummerhalene i tynne skiver.
Skjær av skallet på grapefrukten og skjær ut hinnefrie «fileter». Rens og del avokadoen i pene skiver. Skjær hummerhalene i tynne skiver.
Anrett salat, avokado, grapefrukt og hummerskiver pent på tallerkener. Ha majonesen i en sprøytepose og sprøyt ut
små topper her og der. Dryss over ørretrogn, hakket gressløk og estragonblader. Pynt med en hummerklo til hver og drypp til slutt over dressingen.
Anrett salat, avokado, grapefrukt og hummerskiver pent på tallerkener. Ha majonesen i en sprøytepose og sprøyt ut
små topper her og der. Dryss over ørretrogn, hakket gressløk og estragonblader. Pynt med en hummerklo til hver og drypp til slutt over dressingen.
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?