rask

Seibiff med kremet saus

30 min

Dette er en enkel og sunn middag, som du får ferdig i en fei. Det som tar lengst tid med å lage seibiff, er å koke potetene. Server med med kremet saus.

Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter

135 har lagret denne
Seibiff med kremet saus
Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter/Bård Ek

Dette er en enkel og sunn middag, som du får ferdig i en fei. Det som tar lengst tid med å lage seibiff, er å koke potetene. Server med med kremet saus.

Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter

135 har lagret denne
4
porsjoner
  • 600 g seifilet
  • 3 ss hvetemel
  • 1 ss salt
  • 0.5 ts pepper
  • 2 ss smør
  • 2 dl melk
  • 2 dl matfløte
  • poteter
  • gulrot
Unngå at skjermen går i dvale
Kutt fisken i passende serveringsstykker og tørk den med kjøkkenpapir.
Ha mel, salt og pepper i en liten plastpose og tilsett fiskestykkene. Rist posen slik at melblandingen fordeler seg jevnt over fisken.
Smelt smøret på middels varme og legg de tykkeste stykkene i pannen først.
Stek fisken til den blir gyllen, ca. 2 minutter på hver side.
Hell over en blanding av lettmelk og matfløte og la det trekke i ca. 2 minutter.
Servér seibiffen med kokte poteter og råkostsalat eller kokte grønnsaker.'
Finn flere oppskrifter:

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?