rask
Seibiff med kremet saus
30 min
Dette er en enkel og sunn middag, som du får ferdig i en fei. Det som tar lengst tid med å lage seibiff, er å koke potetene. Server med med kremet saus.
Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter
135 har lagret denne
Foto: Opplysningskontoret for Meieriprodukter/Bård Ek
Dette er en enkel og sunn middag, som du får ferdig i en fei. Det som tar lengst tid med å lage seibiff, er å koke potetene. Server med med kremet saus.
Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter
135 har lagret denne
4
porsjoner
- 600 g seifilet
- 3 ss hvetemel
- 1 ss salt
- 0.5 ts pepper
- 2 ss smør
- 2 dl melk
- 2 dl matfløte
- poteter
- gulrot
Unngå at skjermen går i dvale
- 600 g seifilet
- 3 ss hvetemel
- 1 ss salt
- 0.5 ts pepper
- 2 ss smør
- 2 dl melk
- 2 dl matfløte
- poteter
- gulrot
Kutt fisken i passende serveringsstykker og tørk den med kjøkkenpapir.
Ha mel, salt og pepper i en liten plastpose og tilsett fiskestykkene. Rist posen slik at melblandingen fordeler seg jevnt over fisken.
Smelt smøret på middels varme og legg de tykkeste stykkene i pannen først.
Stek fisken til den blir gyllen, ca. 2 minutter på hver side.
Hell over en blanding av lettmelk og matfløte og la det trekke i ca. 2 minutter.
Servér seibiffen med kokte poteter og råkostsalat eller kokte grønnsaker.'

Bon appetit!
Kutt fisken i passende serveringsstykker og tørk den med kjøkkenpapir.
Ha mel, salt og pepper i en liten plastpose og tilsett fiskestykkene. Rist posen slik at melblandingen fordeler seg jevnt over fisken.
Smelt smøret på middels varme og legg de tykkeste stykkene i pannen først.
Stek fisken til den blir gyllen, ca. 2 minutter på hver side.
Hell over en blanding av lettmelk og matfløte og la det trekke i ca. 2 minutter.
Servér seibiffen med kokte poteter og råkostsalat eller kokte grønnsaker.'