Til hovedinnhold

Seibiff med kremet saus

30 min
9 varer
96
Seibiff med kremet saus
Opplysningskontoret for Meieriprodukter/Bård Ek

Dette er en enkel og sunn middag, som du får ferdig i en fei. Det som tar lengst tid med å lage seibiff, er å koke potetene. Server med med kremet saus.

Kilde: Opplysningskontoret for Meieriprodukter

Ingredienser

4
porsjoner
  • 600 g seifilet
  • 3 ss hvetemel
  • 1 ss salt
  • 0.5 ts pepper
  • 2 ss smør
  • 2 dl melk
  • 2 dl matfløte
  • poteter
  • gulrot

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 600 g seifilet
  • 3 ss hvetemel
  • 1 ss salt
  • 0.5 ts pepper
  • 2 ss smør
  • 2 dl melk
  • 2 dl matfløte
  • poteter
  • gulrot
Kutt fisken i passende serveringsstykker og tørk den med kjøkkenpapir.
Ha mel, salt og pepper i en liten plastpose og tilsett fiskestykkene. Rist posen slik at melblandingen fordeler seg jevnt over fisken.
Smelt smøret på middels varme og legg de tykkeste stykkene i pannen først.
Stek fisken til den blir gyllen, ca. 2 minutter på hver side.
Hell over en blanding av lettmelk og matfløte og la det trekke i ca. 2 minutter.
Servér seibiffen med kokte poteter og råkostsalat eller kokte grønnsaker.'
woman cooking

Bon appetit!

Kutt fisken i passende serveringsstykker og tørk den med kjøkkenpapir.
Ha mel, salt og pepper i en liten plastpose og tilsett fiskestykkene. Rist posen slik at melblandingen fordeler seg jevnt over fisken.
Smelt smøret på middels varme og legg de tykkeste stykkene i pannen først.
Stek fisken til den blir gyllen, ca. 2 minutter på hver side.
Hell over en blanding av lettmelk og matfløte og la det trekke i ca. 2 minutter.
Servér seibiffen med kokte poteter og råkostsalat eller kokte grønnsaker.'
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?