Skjær bort hinner fra steinbitfileten og del opp i serveringsstykker. Pakk fiskestykkene inn i tynn spekeskinke og fest skinken med tannpirkere. Legg stykkene i ovnsform og drypp over olivenolje og nykvernet pepper. Stek fisken i ca. 10-12 minutter på 190 grader i stekeovnen.
Skrell mandelpotetene, og kok disse møre i lettsaltet vann. Varm opp fløtemelken med smøret og bland i moste poteter. Pisk til du har en klumpefri glatt potetkrem. Rør inn crème fraîche og smak til med salt. Legg på lokk og hold potetkremen varm til servering. Ha ca. 1 dl klaret smør i en kjele, sammen med en finhakket sjalottløk. La dette koke noen minutter, til løken er mør. Tilsett soyasausene og valnøttene og rør inn saften av en halv sitron.
Finsnitt purreløken og fritér i olje. Ta opp purreløken når den blir sprø og brunfarget. Legg den på kjøkkenpapir for fettavrenning.
Bon appetit!
Skjær bort hinner fra steinbitfileten og del opp i serveringsstykker. Pakk fiskestykkene inn i tynn spekeskinke og fest skinken med tannpirkere. Legg stykkene i ovnsform og drypp over olivenolje og nykvernet pepper. Stek fisken i ca. 10-12 minutter på 190 grader i stekeovnen.
Skrell mandelpotetene, og kok disse møre i lettsaltet vann. Varm opp fløtemelken med smøret og bland i moste poteter. Pisk til du har en klumpefri glatt potetkrem. Rør inn crème fraîche og smak til med salt. Legg på lokk og hold potetkremen varm til servering. Ha ca. 1 dl klaret smør i en kjele, sammen med en finhakket sjalottløk. La dette koke noen minutter, til løken er mør. Tilsett soyasausene og valnøttene og rør inn saften av en halv sitron.
Finsnitt purreløken og fritér i olje. Ta opp purreløken når den blir sprø og brunfarget. Legg den på kjøkkenpapir for fettavrenning.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto