Skjær fisken i mindre, ”munnstore” biter, og stek i olje i stekepanne.
Visp sammen soyasaus og olivenolje. Tilsett ingefær og sitronsaft, og smak til med litt mer soya eller olje til sausen får den smaken du ønsker.
Lag myntesausen ved å finkutte sjalottløk og la koke inn med en skvett hvitvin, ha i smør og finhakket peppermynte.
Skjør eplet i små biter. Legg fiskestykkene på en tallerken, ha halvparten av eplebitene oppå fiskestykkene og den andre halvparten i soya- og olivenoljesausen.
Server med myntesaus og en skål med soya- og olivenoljesaus for dipping.
Bon appetit!
Skjær fisken i mindre, ”munnstore” biter, og stek i olje i stekepanne.
Visp sammen soyasaus og olivenolje. Tilsett ingefær og sitronsaft, og smak til med litt mer soya eller olje til sausen får den smaken du ønsker.
Lag myntesausen ved å finkutte sjalottløk og la koke inn med en skvett hvitvin, ha i smør og finhakket peppermynte.
Skjør eplet i små biter. Legg fiskestykkene på en tallerken, ha halvparten av eplebitene oppå fiskestykkene og den andre halvparten i soya- og olivenoljesausen.
Server med myntesaus og en skål med soya- og olivenoljesaus for dipping.