rask

Ceviche av breiflabb med granateple

30 min

Prøv ceviche av breiflabb med granateple! Ceviche stammer fra Sentral- og Sør-Amerika og er en rett der rå fisk kokes med sitron eller limesaft. Hvor mye fisken skal kokes, bestemmer du selv ut fra både mengde av sitrus og hvor lenge fisken blir liggende.
Kilde: Fædrelandsvennen

71 har lagret denne
Ceviche av breiflabb med granateple
Foto: Jon Anders Skau

Prøv ceviche av breiflabb med granateple! Ceviche stammer fra Sentral- og Sør-Amerika og er en rett der rå fisk kokes med sitron eller limesaft. Hvor mye fisken skal kokes, bestemmer du selv ut fra både mengde av sitrus og hvor lenge fisken blir liggende.
Kilde: Fædrelandsvennen

71 har lagret denne
4
porsjoner
  • 200 g breiflabb
  • 1 stk granateple
  • 2 kvaster basilikum
  • 2 stykker vårløk
  • 1 stk lime
  • maldonsalt
  • 2 ss olivenolje
Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g breiflabb
  • 1 stk granateple
  • 2 kvaster basilikum
  • 2 stykker vårløk
  • 1 stk lime
  • maldonsalt
  • 2 ss olivenolje
Skjær fisken i tynne skiver og legg på et serveringsfat.
Del granateple i to og ta ut steinene.
Skjær vårløken i skiver og basilikum i strimler. Strø over fisken
Rasp litt av skallet på limen før du presser ut saften. Ha limesaft og skall over fisken.
Ha over god olivenolje og maldonsalt.  La marinere i 10-15 minutter før servering.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær fisken i tynne skiver og legg på et serveringsfat.
Del granateple i to og ta ut steinene.
Skjær vårløken i skiver og basilikum i strimler. Strø over fisken
Rasp litt av skallet på limen før du presser ut saften. Ha limesaft og skall over fisken.
Ha over god olivenolje og maldonsalt.  La marinere i 10-15 minutter før servering.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?