Ceviche av breiflabb med granateple
30 min
7 varer
53
Jon Anders Skau
Prøv ceviche av breiflabb med granateple! Ceviche stammer fra Sentral- og Sør-Amerika og er en rett der rå fisk kokes med sitron eller limesaft. Hvor mye fisken skal kokes, bestemmer du selv ut fra både mengde av sitrus og hvor lenge fisken blir liggende.
Kilde: Fædrelandsvennen
Ingredienser
4
porsjoner
- 200 g breiflabb
- 1 stk granateple
- 2 kvaster basilikum
- 2 stykker vårløk
- 1 stk lime
- maldonsalt
- 2 ss olivenolje
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 200 g breiflabb
- 1 stk granateple
- 2 kvaster basilikum
- 2 stykker vårløk
- 1 stk lime
- maldonsalt
- 2 ss olivenolje
Skjær fisken i tynne skiver og legg på et serveringsfat.
Del granateple i to og ta ut steinene.
Skjær vårløken i skiver og basilikum i strimler. Strø over fisken
Rasp litt av skallet på limen før du presser ut saften. Ha limesaft og skall over fisken.
Ha over god olivenolje og maldonsalt. La marinere i 10-15 minutter før servering.

Bon appetit!
Skjær fisken i tynne skiver og legg på et serveringsfat.
Del granateple i to og ta ut steinene.
Skjær vårløken i skiver og basilikum i strimler. Strø over fisken
Rasp litt av skallet på limen før du presser ut saften. Ha limesaft og skall over fisken.
Ha over god olivenolje og maldonsalt. La marinere i 10-15 minutter før servering.