Sprø og panert fisk er enklere enn du tror å lage selv. Sammen med kaperssmør, et dryss persille og asparges blir resultatet nydelig, hjemmelaget fiskemiddag med gode smaker.
Sprø og panert fisk er enklere enn du tror å lage selv. Sammen med kaperssmør, et dryss persille og asparges blir resultatet nydelig, hjemmelaget fiskemiddag med gode smaker.
Kjør bagetten i en hurtigmikser til fine smuler. Krydre flyndrefiletene med salt og pepper og dryss dem lett med mel. Vend filetene først i egg og så i brødsmuler.
Skjær vekk de nederste 3-4 cm på aspargesen.
Bruk en stor stekepanne og stek fisken gyllen og sprø på begge sider over middels høy varme i en blanding av smør og olje.
Varm en annen panne med litt olje og stek aspargesen knapt mør, det tar ca. 2 minutter. Løft ut aspargesen så lenge og ha smøret over i pannen. Tilsett sjalottløken når smøret begynner å bli gyllent. Skru ned varmen og tilsett kapers når løken har begynt å mykne. Ha til slutt i hakket persille og press over litt sitronsaft.
Bon appetit!
Kjør bagetten i en hurtigmikser til fine smuler. Krydre flyndrefiletene med salt og pepper og dryss dem lett med mel. Vend filetene først i egg og så i brødsmuler.
Skjær vekk de nederste 3-4 cm på aspargesen.
Bruk en stor stekepanne og stek fisken gyllen og sprø på begge sider over middels høy varme i en blanding av smør og olje.
Varm en annen panne med litt olje og stek aspargesen knapt mør, det tar ca. 2 minutter. Løft ut aspargesen så lenge og ha smøret over i pannen. Tilsett sjalottløken når smøret begynner å bli gyllent. Skru ned varmen og tilsett kapers når løken har begynt å mykne. Ha til slutt i hakket persille og press over litt sitronsaft.