Brandade er en finfin blanding av potet og klippfisk, med mye olivenolje. Det fuker som snacks på kjeks, som tilbehør til fisk, ellre som en rett alene, gjerne med litt brød til.
Brandade er en finfin blanding av potet og klippfisk, med mye olivenolje. Det fuker som snacks på kjeks, som tilbehør til fisk, ellre som en rett alene, gjerne med litt brød til.
Skrell mandelpotetene og del i biter. Kok opp og la trekke forsiktig til de er møre. Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre i gryten. Knus med en potetstapper.
Skjær fisken i biter, ha i en liten kjele sammen med hvitløk. Dekk med melk og kok opp. Spe potetmosen med litt av melken. Tilsett fisken og bland sammen.
Bland inn olivenolje og kapers. Juster konsistensen med mer melk hvis blandingen er for tykk. Server på kjeks med persille på toppen.
Bon appetit!
Skrell mandelpotetene og del i biter. Kok opp og la trekke forsiktig til de er møre. Hell av vannet og la potetene dampe seg tørre i gryten. Knus med en potetstapper.
Skjær fisken i biter, ha i en liten kjele sammen med hvitløk. Dekk med melk og kok opp. Spe potetmosen med litt av melken. Tilsett fisken og bland sammen.
Bland inn olivenolje og kapers. Juster konsistensen med mer melk hvis blandingen er for tykk. Server på kjeks med persille på toppen.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto