Djevelegg med gressløk og tabasco
Påskesol, egg, lam og appelsin er blant påskens aller viktigste ingredienser, en nydelig og klassisk kombinasjon. Selv påskekrimmens skrekkblandete fryd kan linkes rett til frokostens djevelegg. Eller kanskje du vil serveres dem til lunsj, eller som en snack eller forrett. De kan gjøres så skrekkblandet du bare vil ved å justere mengden på chilisausen eller tabasco-en.
I 2021 har Lise Finckenhagen et kommersielt samarbeid med Prior. Oppskriftene Finckenhagen leverer til VG og Godt bestemmes i samarbeid med redaksjonen, og tekstene godkjennes av journalistene på Godt. Oppskriftene er uten kommersielle bindinger eller produktplasseringer.
Påskesol, egg, lam og appelsin er blant påskens aller viktigste ingredienser, en nydelig og klassisk kombinasjon. Selv påskekrimmens skrekkblandete fryd kan linkes rett til frokostens djevelegg. Eller kanskje du vil serveres dem til lunsj, eller som en snack eller forrett. De kan gjøres så skrekkblandet du bare vil ved å justere mengden på chilisausen eller tabasco-en.
I 2021 har Lise Finckenhagen et kommersielt samarbeid med Prior. Oppskriftene Finckenhagen leverer til VG og Godt bestemmes i samarbeid med redaksjonen, og tekstene godkjennes av journalistene på Godt. Oppskriftene er uten kommersielle bindinger eller produktplasseringer.
Ingredienser
- 6 stk egg, mellomstore/store
- 2 ss smør, romtemperert
- 2 ss majones
- 2 ts dijonsennep
- 1 ss chilisaus, evt. tabasco/hot sauce
- 3 ss rødløk, finhakket
- 3 ss gressløk, hakket
- salt
- kvernet pepper
- tabasco
Slik gjør du:
- 6 stk egg, mellomstore/store
- 2 ss smør, romtemperert
- 2 ss majones
- 2 ts dijonsennep
- 1 ss chilisaus, evt. tabasco/hot sauce
- 3 ss rødløk, finhakket
- 3 ss gressløk, hakket
- salt
- kvernet pepper
- tabasco
