rask
Gladkokkens eggesalat
25 min
Eggesalat hører med når matblogger og kokebokforfatter Jan Henrik Syversen, også kjent som Gladkokken, skal lage 17. mai-frokost
Han forteller at eggesalaten er viktig for kona Janne, for den er tradisjon i hennes familie.
Denne salaten lages med ferdigmajones og ferdigremulade.
Oppskrift: Gladkokken
525 har lagret denne
Foto: Gladkokken
Eggesalat hører med når matblogger og kokebokforfatter Jan Henrik Syversen, også kjent som Gladkokken, skal lage 17. mai-frokost
Han forteller at eggesalaten er viktig for kona Janne, for den er tradisjon i hennes familie.
Denne salaten lages med ferdigmajones og ferdigremulade.
Oppskrift: Gladkokken
525 har lagret denne
6
porsjoner
- 10 stykker egg
- 1 stk løk, finhakket
- 1 bunt gressløk
- 2 pose majones
- 1 pose remulade
- salt
- pepper
Unngå at skjermen går i dvale
- 10 stykker egg
- 1 stk løk, finhakket
- 1 bunt gressløk
- 2 pose majones
- 1 pose remulade
- salt
- pepper
Kok eggene og kjøl ned. Ta av skallet og kutt i grove biter.
Bland sammen resten av ingrediensene og tilsett eggene.
Bland godt og smak til med salt og pepper.

Bon appetit!
Kok eggene og kjøl ned. Ta av skallet og kutt i grove biter.
Bland sammen resten av ingrediensene og tilsett eggene.
Bland godt og smak til med salt og pepper.