rask

Gladkokkens eggesalat

25 min

Eggesalat hører med når matblogger og kokebokforfatter Jan Henrik Syversen, også kjent som Gladkokken, skal lage 17. mai-frokost

Han forteller at eggesalaten er viktig for kona Janne, for den er tradisjon i hennes familie.

Denne salaten lages med ferdigmajones og ferdigremulade.

Oppskrift: Gladkokken

525 har lagret denne
Eggesalat i hvit, firkantet skål
Foto: Gladkokken

Eggesalat hører med når matblogger og kokebokforfatter Jan Henrik Syversen, også kjent som Gladkokken, skal lage 17. mai-frokost

Han forteller at eggesalaten er viktig for kona Janne, for den er tradisjon i hennes familie.

Denne salaten lages med ferdigmajones og ferdigremulade.

Oppskrift: Gladkokken

525 har lagret denne
6
porsjoner
  • 10 stykker egg
  • 1 stk løk, finhakket
  • 1 bunt gressløk
  • 2 pose majones
  • 1 pose remulade
  • salt
  • pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 10 stykker egg
  • 1 stk løk, finhakket
  • 1 bunt gressløk
  • 2 pose majones
  • 1 pose remulade
  • salt
  • pepper
Kok eggene og kjøl ned. Ta av skallet og kutt i grove biter.
Bland sammen resten av ingrediensene og tilsett eggene.
Bland godt og smak til med salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Kok eggene og kjøl ned. Ta av skallet og kutt i grove biter.
Bland sammen resten av ingrediensene og tilsett eggene.
Bland godt og smak til med salt og pepper.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?