Visp eggene «luftige» sammen med en klype salt og pepper. Finsnitt chilien (fjern frøene) og finhakk hvitløk og rødløk. Skjær tomatene i små biter (fjern det meste av den bløte kjernen).
Varm litt olje eller smør i en stekepanne og fres ingefær, hvitløk, rødløk under omrøring over middels varme. Tilsett gurkemeie og garam masala og la det frese videre til løken blir myk - uten at den får noe særlig farge. Ha i tomatene og bland alt godt sammen. Hell i eggene, dryss over koriander, og stek over middels varme under omrøring til eggene akkurat har «satt seg». Hell alt over på en tallerken, eller server eggerøren rett fra pannen med litt godt brød og mangolassi.
Rens mangoen for skall og stein. Ha mangokjøttet i en blender og tilsett resten av ingrediensene. Kjør til mangodrikken er jevn, glatt og tykkflytende. Serveres straks!
Bon appetit!
Visp eggene «luftige» sammen med en klype salt og pepper. Finsnitt chilien (fjern frøene) og finhakk hvitløk og rødløk. Skjær tomatene i små biter (fjern det meste av den bløte kjernen).
Varm litt olje eller smør i en stekepanne og fres ingefær, hvitløk, rødløk under omrøring over middels varme. Tilsett gurkemeie og garam masala og la det frese videre til løken blir myk - uten at den får noe særlig farge. Ha i tomatene og bland alt godt sammen. Hell i eggene, dryss over koriander, og stek over middels varme under omrøring til eggene akkurat har «satt seg». Hell alt over på en tallerken, eller server eggerøren rett fra pannen med litt godt brød og mangolassi.
Rens mangoen for skall og stein. Ha mangokjøttet i en blender og tilsett resten av ingrediensene. Kjør til mangodrikken er jevn, glatt og tykkflytende. Serveres straks!