Gravet eggeplomme à la Simon Weinberg fra Bokbacka

15 h 30 min
Lagret av 37 brukere
Gravet eggeplomme à la Simon Weinberg fra Bokbacka
Lagret av 37 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 100 g sukker
  • 100 g salt
  • 4 stk eggeplomme, økologiske

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 100 g sukker
  • 100 g salt
  • 4 stk eggeplomme, økologiske
Bland sukker og salt pluss eventuelle tørkede krydre (som einebær, vaniljefrø, kummin, stjerneanis). Ved bruk av krydder, ta 1/3 av sukker- og saltmiksen og bland med krydrene i en blender. Bland deretter alt sammen.
Dekk bunnen av en skål med sukker- og saltblandingen, og legg forsiktig i eggeplommen uten at de er nær hverandre. Dekk helt med resten av saltmiksen. La stå i kjøleskap i 24 timer.
Skyll forsiktig av eggeplommen og legg på bakepapir i lufttett boks.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sukker og salt pluss eventuelle tørkede krydre (som einebær, vaniljefrø, kummin, stjerneanis). Ved bruk av krydder, ta 1/3 av sukker- og saltmiksen og bland med krydrene i en blender. Bland deretter alt sammen.
Dekk bunnen av en skål med sukker- og saltblandingen, og legg forsiktig i eggeplommen uten at de er nær hverandre. Dekk helt med resten av saltmiksen. La stå i kjøleskap i 24 timer.
Skyll forsiktig av eggeplommen og legg på bakepapir i lufttett boks.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?