rask

Bløtkokte egg med brødsoldater og gressløksmør

25 min
Lagret av 124 brukere
Bløtkokte egg med brødsoldater og gressløksmør
Lagret av 124 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 4 skive(r) loff, store
  • 100 g meierismør, romtemperert
  • 1 bunt gressløk
  • 4 stk egg, store og romtempererte
  • flaksalt
  • pepper

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 skive(r) loff, store
  • 100 g meierismør, romtemperert
  • 1 bunt gressløk
  • 4 stk egg, store og romtempererte
  • flaksalt
  • pepper
Skjær loffskivene i jevne fingertykke stenger. Rist brødstengene under grill i ovn. Snu stengene underveis slik at de raskt blir grillet/ristet på alle sider. Stengene skal være gylne og sprø på utsiden, og myke og saftige inni.
Rør sammen smør og hakket gressløk til gressløksmør, eller kjør det sammen med en stavmikser.
Legg eggene forsiktig i kokende vann og kok eggene i 4-5 minutter. Server de bløtkokte eggene med «brødsoldater» og gressløksmør.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær loffskivene i jevne fingertykke stenger. Rist brødstengene under grill i ovn. Snu stengene underveis slik at de raskt blir grillet/ristet på alle sider. Stengene skal være gylne og sprø på utsiden, og myke og saftige inni.
Rør sammen smør og hakket gressløk til gressløksmør, eller kjør det sammen med en stavmikser.
Legg eggene forsiktig i kokende vann og kok eggene i 4-5 minutter. Server de bløtkokte eggene med «brødsoldater» og gressløksmør.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?