Skjær loffskivene i jevne fingertykke stenger. Rist brødstengene under grill i ovn. Snu stengene underveis slik at de raskt blir grillet/ristet på alle sider. Stengene skal være gylne og sprø på utsiden, og myke og saftige inni.
Rør sammen smør og hakket gressløk til gressløksmør, eller kjør det sammen med en stavmikser.
Legg eggene forsiktig i kokende vann og kok eggene i 4-5 minutter. Server de bløtkokte eggene med «brødsoldater» og gressløksmør.
Bon appetit!
Skjær loffskivene i jevne fingertykke stenger. Rist brødstengene under grill i ovn. Snu stengene underveis slik at de raskt blir grillet/ristet på alle sider. Stengene skal være gylne og sprø på utsiden, og myke og saftige inni.
Rør sammen smør og hakket gressløk til gressløksmør, eller kjør det sammen med en stavmikser.
Legg eggene forsiktig i kokende vann og kok eggene i 4-5 minutter. Server de bløtkokte eggene med «brødsoldater» og gressløksmør.