rask

Bløtkokte egg med brødsoldater og gressløksmør

25 min
151 har lagret denne
Bløtkokte egg med brødsoldater og gressløksmør
151 har lagret denne
4
porsjoner
  • 4 skive(r) loff, store
  • 100 g meierismør, romtemperert
  • 1 bunt gressløk
  • 4 stk egg, store og romtempererte
  • flaksalt
  • pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 skive(r) loff, store
  • 100 g meierismør, romtemperert
  • 1 bunt gressløk
  • 4 stk egg, store og romtempererte
  • flaksalt
  • pepper
Skjær loffskivene i jevne fingertykke stenger. Rist brødstengene under grill i ovn. Snu stengene underveis slik at de raskt blir grillet/ristet på alle sider. Stengene skal være gylne og sprø på utsiden, og myke og saftige inni.
Rør sammen smør og hakket gressløk til gressløksmør, eller kjør det sammen med en stavmikser.
Legg eggene forsiktig i kokende vann og kok eggene i 4-5 minutter. Server de bløtkokte eggene med «brødsoldater» og gressløksmør.
woman cooking

Bon appetit!

Skjær loffskivene i jevne fingertykke stenger. Rist brødstengene under grill i ovn. Snu stengene underveis slik at de raskt blir grillet/ristet på alle sider. Stengene skal være gylne og sprø på utsiden, og myke og saftige inni.
Rør sammen smør og hakket gressløk til gressløksmør, eller kjør det sammen med en stavmikser.
Legg eggene forsiktig i kokende vann og kok eggene i 4-5 minutter. Server de bløtkokte eggene med «brødsoldater» og gressløksmør.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?