Trenger du tips til en deilig frokost, lunsj, brunsj eller middag, kan jeg anbefale en tomatomelett. Like anvendelig som tomaten selv.
Tips: For en litt «stekt» overflaten kan du sette hele pannen (hvis den tåler det!) under grillelementet (eller sterk overvarme) i ovnen i 2-3 minutter.
Trenger du tips til en deilig frokost, lunsj, brunsj eller middag, kan jeg anbefale en tomatomelett. Like anvendelig som tomaten selv.
Tips: For en litt «stekt» overflaten kan du sette hele pannen (hvis den tåler det!) under grillelementet (eller sterk overvarme) i ovnen i 2-3 minutter.
Fres hvitløk i en klunk olivenolje over middels høy varme til den blir bløt. Hell i eggeblandingen. Fjern stilkfestet med en liten spiss kniv og del tomatene i to, eller skjær dem i tykke skiver. Legg tomatene i eggeblandingen. Fordel osten over og legg på lokk.
La omeletten kose seg over middels høy varme til eggemassen har stivnet.
Avslutt med basilikumblader, balsamico, litt ekstra flaksalt og kvernet sort pepper. Server gjerne omeletten med en grønn salat og godt brød.
Bon appetit!
Visp sammen egg, vann, salt og pepper.
Fres hvitløk i en klunk olivenolje over middels høy varme til den blir bløt. Hell i eggeblandingen. Fjern stilkfestet med en liten spiss kniv og del tomatene i to, eller skjær dem i tykke skiver. Legg tomatene i eggeblandingen. Fordel osten over og legg på lokk.
La omeletten kose seg over middels høy varme til eggemassen har stivnet.
Avslutt med basilikumblader, balsamico, litt ekstra flaksalt og kvernet sort pepper. Server gjerne omeletten med en grønn salat og godt brød.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto