Eggerøre
Eggerøre er enkelt og greit å lage, og hører til på frokostbordet sammen med røkelaks, spekemat eller hvorfor ikke bare på godt brød? Det er uansett en sikker vinner når du vil unne deg en ekstra god frokost, være seg på en hverdag eller på 17.mai.
Det finnes hundrevis av måter å lage eggerøre på. Noen sverger til gamlemåten, mens andre har forflyttet seg over på Gordon Ramsey’s metode. Min er ett sted midt i mellom. Prøv den da vel?
Eggerøre er enkelt og greit å lage, og hører til på frokostbordet sammen med røkelaks, spekemat eller hvorfor ikke bare på godt brød? Det er uansett en sikker vinner når du vil unne deg en ekstra god frokost, være seg på en hverdag eller på 17.mai.
Det finnes hundrevis av måter å lage eggerøre på. Noen sverger til gamlemåten, mens andre har forflyttet seg over på Gordon Ramsey’s metode. Min er ett sted midt i mellom. Prøv den da vel?
- 6 egg
- 4 ss vann
- 1 håndfull gressløk, finhakket
- 2 ss smør
