Eggerøre er enkelt og greit å lage, og hører til på frokostbordet sammen med røkelaks, spekemat eller hvorfor ikke bare på godt brød? Det er uansett en sikker vinner når du vil unne deg en ekstra god frokost, være seg på en hverdag eller på 17.mai.
Det finnes hundrevis av måter å lage eggerøre på. Noen sverger til gamlemåten, mens andre har forflyttet seg over på Gordon Ramsey’s metode. Min er ett sted midt i mellom. Prøv den da vel?
Visp sammen egg med vann. Tilsett meierismøret i terninger (smøret smelter inn i eggene under omrøring i panna).
Hell røren i en panne som er forvamet på middels varme. Rør jevnt i starten til du ser at smøret smelter inn i eggemassen.Trekk eggerøren sammen, til hele eggerøren har stivnet. Eggerøren vil fortsette å ettersteke etter tilberedelsen, så ikke stek den for hardt i panna.
Topp med hakket gressløk, og nyt til frokosten.
Eggerøre smaker ekstra godt sammen med litt spekepølse eller røkelaks.
Bon appetit!
Visp sammen egg med vann. Tilsett meierismøret i terninger (smøret smelter inn i eggene under omrøring i panna).
Hell røren i en panne som er forvamet på middels varme. Rør jevnt i starten til du ser at smøret smelter inn i eggemassen.Trekk eggerøren sammen, til hele eggerøren har stivnet. Eggerøren vil fortsette å ettersteke etter tilberedelsen, så ikke stek den for hardt i panna.
Topp med hakket gressløk, og nyt til frokosten.
Eggerøre smaker ekstra godt sammen med litt spekepølse eller røkelaks.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto