Omelett med røkelaks og grønnsaker i langpanne
Omelett i langpanne er en enkel måte å lage rask mat til mange på. Dette er dessuten en perfekt måte å få brukt opp restemat. Lag gjerne en stor porsjon og ha med i matpakken dagen etter. Min favorittgrønnsak i omelett er revet squash. Da blir det ekstra saftig og godt.
Oppskriften er beregnet på 6 personer og til en form på cirka 20x30 cm.
Tips: Bytt gjerne ut revet ost med smuldret chèvre i denne oppskriften.
Omelett i langpanne er en enkel måte å lage rask mat til mange på. Dette er dessuten en perfekt måte å få brukt opp restemat. Lag gjerne en stor porsjon og ha med i matpakken dagen etter. Min favorittgrønnsak i omelett er revet squash. Da blir det ekstra saftig og godt.
Oppskriften er beregnet på 6 personer og til en form på cirka 20x30 cm.
Tips: Bytt gjerne ut revet ost med smuldret chèvre i denne oppskriften.
Ingredienser
- 12 stykker egg
- 3 dl fløte
- 100 g gulost
- 200 g røkelaks
- 1 stk purreløk, stor eller to små
- 1 stk squash, stor eller to små
- 2 stykker paprika
- salt, etter ønske
- pepper, etter ønske
Slik gjør du:
- 12 stykker egg
- 3 dl fløte
- 100 g gulost
- 200 g røkelaks
- 1 stk purreløk, stor eller to små
- 1 stk squash, stor eller to små
- 2 stykker paprika
- salt, etter ønske
- pepper, etter ønske
