rask

Omelett med skinke, løk og poteter

30 min
455 har lagret denne
Omelett med skinke, løk og poteter
455 har lagret denne
4
porsjoner
  • 5 stk egg
  • 1 stk løk
  • 2 stk poteter
  • 0.5 stk skinke, Picnic
  • 3 fedd hvitløk
  • 5 stk sjampinjong
  • olje, til steking
  • smør, til steking
  • 0.5 pose erter, frossenerter som er tint

Til servering

  • timian, frisk, kan sløyfes
Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 stk egg
  • 1 stk løk
  • 2 stk poteter
  • 0.5 stk skinke, Picnic
  • 3 fedd hvitløk
  • 5 stk sjampinjong
  • olje, til steking
  • smør, til steking
  • 0.5 pose erter, frossenerter som er tint

Til servering

  • timian, frisk, kan sløyfes
Surr den hakkede hvitløken i litt smør (evtentuelt olje). Skjær løk og sopp i skiver, og stek på lav til medium varme til det er mykt.
Skjær potetene i skiver, og kok dem møre. Hell av vannet. Stek potetskivene sammen med løken og soppen. Tilsett Picnic-skinke skåret i terninger og stek lett.
Pisk sammen fem egg, salt, pepper og cirka en desiliter vann. Hell eggeblandingen over grønnsakene, strø over de tinte ertene, og skru platen ned på svak varme. Dekk pannen med et lokk og la det steke i cirka 15-20 minutter til den er gjennomstekt.
Server enten rett fra pannen, eller velv den over på et større fat som på bildet over. Server gjerne med brødskiver med smør.
woman cooking

Bon appetit!

Surr den hakkede hvitløken i litt smør (evtentuelt olje). Skjær løk og sopp i skiver, og stek på lav til medium varme til det er mykt.
Skjær potetene i skiver, og kok dem møre. Hell av vannet. Stek potetskivene sammen med løken og soppen. Tilsett Picnic-skinke skåret i terninger og stek lett.
Pisk sammen fem egg, salt, pepper og cirka en desiliter vann. Hell eggeblandingen over grønnsakene, strø over de tinte ertene, og skru platen ned på svak varme. Dekk pannen med et lokk og la det steke i cirka 15-20 minutter til den er gjennomstekt.
Server enten rett fra pannen, eller velv den over på et større fat som på bildet over. Server gjerne med brødskiver med smør.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?