En herlig og mettende omelett med potet, løk, skinke og erter. Potetskivene gjør at den kan minne om en spansk tortilla, bare at den er mye enklere og mer lettvint - og dermed perfekt for studenter eller folk i farta. Dette blir en skikkelig stor og god eggepanne, så den varer i flere dager hvis du er alene. Server gjerne med brød og smør, eventuelt en salat.
Surr den hakkede hvitløken i litt smør (evtentuelt olje). Skjær løk og sopp i skiver, og stek på lav til medium varme til det er mykt.
Skjær potetene i skiver, og kok dem møre. Hell av vannet. Stek potetskivene sammen med løken og soppen. Tilsett Picnic-skinke skåret i terninger og stek lett.
Pisk sammen fem egg, salt, pepper og cirka en desiliter vann. Hell eggeblandingen over grønnsakene, strø over de tinte ertene, og skru platen ned på svak varme. Dekk pannen med et lokk og la det steke i cirka 15-20 minutter til den er gjennomstekt. Server enten rett fra pannen, eller velv den over på et større fat som på bildet over. Server gjerne med brødskiver med smør.
Bon appetit!
Surr den hakkede hvitløken i litt smør (evtentuelt olje). Skjær løk og sopp i skiver, og stek på lav til medium varme til det er mykt.
Skjær potetene i skiver, og kok dem møre. Hell av vannet. Stek potetskivene sammen med løken og soppen. Tilsett Picnic-skinke skåret i terninger og stek lett.
Pisk sammen fem egg, salt, pepper og cirka en desiliter vann. Hell eggeblandingen over grønnsakene, strø over de tinte ertene, og skru platen ned på svak varme. Dekk pannen med et lokk og la det steke i cirka 15-20 minutter til den er gjennomstekt. Server enten rett fra pannen, eller velv den over på et større fat som på bildet over. Server gjerne med brødskiver med smør.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto