rask
vegetar
Pastasalat med djevelegg
30 min
Prøv en ny versjon av djevelegg i form av denne pastasalaten. I stedet for å fylle djeveleggene er både de hardkokte eggene og fyllet blandet sammen med pasta. Like god til lunsj som på et koldtbord, eller som tilbehør til spekemat.
Smak til med mer chilisaus om du ønsker.
1023 har lagret denne
Foto: Silje Sandberg
Prøv en ny versjon av djevelegg i form av denne pastasalaten. I stedet for å fylle djeveleggene er både de hardkokte eggene og fyllet blandet sammen med pasta. Like god til lunsj som på et koldtbord, eller som tilbehør til spekemat.
Smak til med mer chilisaus om du ønsker.
1023 har lagret denne
Ingredienser
4
porsjoner
- 400 g pasta
- 8 stykker egg
- 150 g majones
- 2 ss crème fraîche
- 16 - 18 skive(r) sylteagurk, finhakket
- 3 stilker stangselleri, finhakket
- 1 stk rødløk, finhakket
- 12 - 15 stykker oliven, finhakket
- 1 ts paprikapulver, røkt
- 0.25 ts kajennepepper
- 1 ss gressløk, finhakket
- 1 ss sriracha
- 1 ss honning
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 400 g pasta
- 8 stykker egg
- 150 g majones
- 2 ss crème fraîche
- 16 - 18 skive(r) sylteagurk, finhakket
- 3 stilker stangselleri, finhakket
- 1 stk rødløk, finhakket
- 12 - 15 stykker oliven, finhakket
- 1 ts paprikapulver, røkt
- 0.25 ts kajennepepper
- 1 ss gressløk, finhakket
- 1 ss sriracha
- 1 ss honning
Kok pasta som anvist på pakken. Når pastaen er al dente, hell av vannet og skyll i kaldt vann.
Kok eggene til de er hardkokte, 8-10 minutter. Legg eggene i kaldt vann til de er helt avkjølt. Skrell eggene og del i to og klem ut eggeplommene.
Bland sammen eggeplommer, majones og crème fraîche til det er en jevn røre.
Tilsett så resten av ingrediensene og smak til om du ønsker den sterkere med mer sriracha.
Helt til slutt tilsetter du pastaen og finhakket eggehvite. Topp med finhakket gressløk og litt paprikapulver.

Bon appetit!
Kok pasta som anvist på pakken. Når pastaen er al dente, hell av vannet og skyll i kaldt vann.
Kok eggene til de er hardkokte, 8-10 minutter. Legg eggene i kaldt vann til de er helt avkjølt. Skrell eggene og del i to og klem ut eggeplommene.
Bland sammen eggeplommer, majones og crème fraîche til det er en jevn røre.
Tilsett så resten av ingrediensene og smak til om du ønsker den sterkere med mer sriracha.
Helt til slutt tilsetter du pastaen og finhakket eggehvite. Topp med finhakket gressløk og litt paprikapulver.