rask
vegetar

Pastasalat med djevelegg

30 min

Prøv en ny versjon av djevelegg i form av denne pastasalaten. I stedet for å fylle djeveleggene er både de hardkokte eggene og fyllet blandet sammen med pasta. Like god til lunsj som på et koldtbord, eller som tilbehør til spekemat.

Smak til med mer chilisaus om du ønsker.

1023 har lagret denne
Pastasalat med djevelegg
Foto: Silje Sandberg

Prøv en ny versjon av djevelegg i form av denne pastasalaten. I stedet for å fylle djeveleggene er både de hardkokte eggene og fyllet blandet sammen med pasta. Like god til lunsj som på et koldtbord, eller som tilbehør til spekemat.

Smak til med mer chilisaus om du ønsker.

1023 har lagret denne

Ingredienser

4
porsjoner
  • 400 g pasta
  • 8 stykker egg
  • 150 g majones
  • 2 ss crème fraîche
  • 16 - 18 skive(r) sylteagurk, finhakket
  • 3 stilker stangselleri, finhakket
  • 1 stk rødløk, finhakket
  • 12 - 15 stykker oliven, finhakket
  • 1 ts paprikapulver, røkt
  • 0.25 ts kajennepepper
  • 1 ss gressløk, finhakket
  • 1 ss sriracha
  • 1 ss honning

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g pasta
  • 8 stykker egg
  • 150 g majones
  • 2 ss crème fraîche
  • 16 - 18 skive(r) sylteagurk, finhakket
  • 3 stilker stangselleri, finhakket
  • 1 stk rødløk, finhakket
  • 12 - 15 stykker oliven, finhakket
  • 1 ts paprikapulver, røkt
  • 0.25 ts kajennepepper
  • 1 ss gressløk, finhakket
  • 1 ss sriracha
  • 1 ss honning
Kok pasta som anvist på pakken. Når pastaen er al dente, hell av vannet og skyll i kaldt vann.
Kok eggene til de er hardkokte, 8-10 minutter. Legg eggene i kaldt vann til de er helt avkjølt. Skrell eggene og del i to og klem ut eggeplommene.
Bland sammen eggeplommer, majones og crème fraîche til det er en jevn røre.
Tilsett så resten av ingrediensene og smak til om du ønsker den sterkere med mer sriracha.
Helt til slutt tilsetter du pastaen og finhakket eggehvite. Topp med finhakket gressløk og litt paprikapulver.
woman cooking

Bon appetit!

Kok pasta som anvist på pakken. Når pastaen er al dente, hell av vannet og skyll i kaldt vann.
Kok eggene til de er hardkokte, 8-10 minutter. Legg eggene i kaldt vann til de er helt avkjølt. Skrell eggene og del i to og klem ut eggeplommene.
Bland sammen eggeplommer, majones og crème fraîche til det er en jevn røre.
Tilsett så resten av ingrediensene og smak til om du ønsker den sterkere med mer sriracha.
Helt til slutt tilsetter du pastaen og finhakket eggehvite. Topp med finhakket gressløk og litt paprikapulver.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?