Hotel Bristols legendariske kakao
Året rundt kommer folk fra hele landet til Hotel Bristol i Oslo for å drikke deres varme sjokolade, forteller kjøkkensjef Johan Love Laursen. Den omtales som byens beste kakao.
Med denne oppskriften kan du lage kakaoen med melkesjokolade, mørk sjokolade, vanilje og appelsin hjemme, som er én av to kakao-varianter Bristol serverer. Perfekt kos året rundt!
Året rundt kommer folk fra hele landet til Hotel Bristol i Oslo for å drikke deres varme sjokolade, forteller kjøkkensjef Johan Love Laursen. Den omtales som byens beste kakao.
Med denne oppskriften kan du lage kakaoen med melkesjokolade, mørk sjokolade, vanilje og appelsin hjemme, som er én av to kakao-varianter Bristol serverer. Perfekt kos året rundt!
- 5 dl helmelk
- 2.5 dl fløte
- 15 g sukker
- 2 skive(r) appelsinskall
- 0.5 stk vaniljestang
- 60 g mørk sjokolade
- 120 g melkesjokolade
Tilbehør
- krem, pisket med litt revet mørk sjokolade
- 5 dl helmelk
- 2.5 dl fløte
- 15 g sukker
- 2 skive(r) appelsinskall
- 0.5 stk vaniljestang
- 60 g mørk sjokolade
- 120 g melkesjokolade
Tilbehør
- krem, pisket med litt revet mørk sjokolade
