Hotel Bristols legendariske kakao
10 min
8 varer
1.7k
Hotel Bristol
Året rundt kommer folk fra hele landet til Hotel Bristol i Oslo for å drikke deres varme sjokolade, forteller kjøkkensjef Johan Love Laursen. Den omtales som byens beste kakao.
Med denne oppskriften kan du lage kakaoen med melkesjokolade, mørk sjokolade, vanilje og appelsin hjemme, som er én av to kakao-varianter Bristol serverer. Perfekt kos året rundt!
Ingredienser
2
porsjoner
- 5 dl helmelk
- 2.5 dl fløte
- 15 g sukker
- 2 skive(r) appelsinskall
- 0.5 stk vaniljestang
- 60 g mørk sjokolade
- 120 g melkesjokolade
Tilbehør
- krem, pisket med litt revet mørk sjokolade
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 5 dl helmelk
- 2.5 dl fløte
- 15 g sukker
- 2 skive(r) appelsinskall
- 0.5 stk vaniljestang
- 60 g mørk sjokolade
- 120 g melkesjokolade
Tilbehør
- krem, pisket med litt revet mørk sjokolade
Kok opp alle ingredienser utenom sjokolade.
La melkeblandingen trekke i 10 min.
Varm deretter opp melken igjen, men la den ikke koke.
Ta ut vaniljestang og appelsinskall og tilsett sjokoladen.
Miks med en stavmikser til sjokoladen har smeltet og server med pisket krem.

Bon appetit!
Kok opp alle ingredienser utenom sjokolade.
La melkeblandingen trekke i 10 min.
Varm deretter opp melken igjen, men la den ikke koke.
Ta ut vaniljestang og appelsinskall og tilsett sjokoladen.
Miks med en stavmikser til sjokoladen har smeltet og server med pisket krem.