rask

Hotel Bristols legendariske kakao

10 min

Året rundt kommer folk fra hele landet til Hotel Bristol i Oslo for å drikke deres varme sjokolade, forteller kjøkkensjef Johan Love Laursen. Den omtales som byens beste kakao.

Med denne oppskriften kan du lage kakaoen med melkesjokolade, mørk sjokolade, vanilje og appelsin hjemme, som er én av to kakao-varianter Bristol serverer. Perfekt kos året rundt!

2152 har lagret denne
Varm sjokolade fra Hotel Bristol
Foto: Hotel Bristol

Året rundt kommer folk fra hele landet til Hotel Bristol i Oslo for å drikke deres varme sjokolade, forteller kjøkkensjef Johan Love Laursen. Den omtales som byens beste kakao.

Med denne oppskriften kan du lage kakaoen med melkesjokolade, mørk sjokolade, vanilje og appelsin hjemme, som er én av to kakao-varianter Bristol serverer. Perfekt kos året rundt!

2152 har lagret denne
2
porsjoner
  • 5 dl helmelk
  • 2.5 dl fløte
  • 15 g sukker
  • 2 skive(r) appelsinskall
  • 0.5 stk vaniljestang
  • 60 g mørk sjokolade
  • 120 g melkesjokolade

Tilbehør

  • krem, pisket med litt revet mørk sjokolade
Unngå at skjermen går i dvale
  • 5 dl helmelk
  • 2.5 dl fløte
  • 15 g sukker
  • 2 skive(r) appelsinskall
  • 0.5 stk vaniljestang
  • 60 g mørk sjokolade
  • 120 g melkesjokolade

Tilbehør

  • krem, pisket med litt revet mørk sjokolade
Kok opp alle ingredienser utenom sjokolade.
La melkeblandingen trekke i 10 min.
Varm deretter opp melken igjen, men la den ikke koke.
Ta ut vaniljestang og appelsinskall og tilsett sjokoladen.
Miks med en stavmikser til sjokoladen har smeltet og server med pisket krem.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp alle ingredienser utenom sjokolade.
La melkeblandingen trekke i 10 min.
Varm deretter opp melken igjen, men la den ikke koke.
Ta ut vaniljestang og appelsinskall og tilsett sjokoladen.
Miks med en stavmikser til sjokoladen har smeltet og server med pisket krem.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?