rask

Varm sjokolade med krem

10 min
Lagret av 542 brukere
Varm sjokolade med pisket krem og revet sjokolade på toppen
Få ting slår varm sjokolade med masse myk, pisket krem på toppen på en kald vinterdag.
Foto: Stian Broch
Lagret av 542 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 1 dl vann
  • 150 g sjokolade
  • 6 dl melk
  • 1 klype vaniljesukker, ekte
  • 2 ts smør
  • sukker, eller brunt sukker
  • krem, myk, pisket

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 dl vann
  • 150 g sjokolade
  • 6 dl melk
  • 1 klype vaniljesukker, ekte
  • 2 ts smør
  • sukker, eller brunt sukker
  • krem, myk, pisket
Hakk sjokoladen fint.
Kok opp vannet i en liten kasserolle og visp inn sjokoladen. Spe med melken og gi sjokoladen et oppkok. Rør inn vaniljesukker og smør. Smak til med sukker hvis ønskelig.
Server den varme sjokoladen med myk pisket krem.
woman cooking

Bon appetit!

Hakk sjokoladen fint.
Kok opp vannet i en liten kasserolle og visp inn sjokoladen. Spe med melken og gi sjokoladen et oppkok. Rør inn vaniljesukker og smør. Smak til med sukker hvis ønskelig.
Server den varme sjokoladen med myk pisket krem.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?