Meksikansk varm sjokolade
Jeg elsker varm sjokolade og drikker det hele tiden nå på vinteren. Jeg liker den ikke for søt, og spicer den gjerne opp. Her har jeg laget en meksikansk variant med kanel, chili og vanilje som virkelig varmer. Jeg har brukt mandelmelk, men du kan bruke den melken du ønsker.
Topp gjerne sjokoladen med krem eller vaniljeis.
Oppskriften gir to kopper.
Oppskrift og foto: Julie Ilona Balas/Julies matblogg
Jeg elsker varm sjokolade og drikker det hele tiden nå på vinteren. Jeg liker den ikke for søt, og spicer den gjerne opp. Her har jeg laget en meksikansk variant med kanel, chili og vanilje som virkelig varmer. Jeg har brukt mandelmelk, men du kan bruke den melken du ønsker.
Topp gjerne sjokoladen med krem eller vaniljeis.
Oppskriften gir to kopper.
Oppskrift og foto: Julie Ilona Balas/Julies matblogg
Ingredienser
- 4 dl melk, valgfri type
- 100 g mørk sjokolade
- 0.5 ts kanel
- 0.5 ts vaniljepulver
- 0.25 ts chilipulver
- 1 klype salt
Slik gjør du:
- 4 dl melk, valgfri type
- 100 g mørk sjokolade
- 0.5 ts kanel
- 0.5 ts vaniljepulver
- 0.25 ts chilipulver
- 1 klype salt

Bon appetit!
Lag deg en gratis konto