rask

Vietnamesisk iskaffe

15 min
255 har lagret denne
Vietnamesisk iskaffe
255 har lagret denne
1
porsjoner
  • 2 ss kaffepulver, asiatisk
  • 1 ss vann, kokende
  • 1 dl vann, kokende
  • 2 - 3 ss søt kondensert melk
  • isbiter, knuste
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 ss kaffepulver, asiatisk
  • 1 ss vann, kokende
  • 1 dl vann, kokende
  • 2 - 3 ss søt kondensert melk
  • isbiter, knuste
Rens kaffefilteret ditt godt med varmt vann. Deretter plasserer du filterkoppen oppå et glass.
Ha kaffepulver oppi filterkoppen, og dunk den mot underlaget slik at den ligger jevnt. Legg presseren oppå kaffen og press hardt én gang, slik at kaffepulveret blir kompakt. La presseren ligge oppå kaffen.
Tilsett 1 ss kokende vann og la kaffen trekke i 1 minutt. Tilsett deretter 1 dl kokende vann, legg på lokket og la kaffen dryppe ned i glasset.
Vent ca 10 minutter før du blander inn kondensert melk.
Fyll et glass fullt med små eller knuste isbiter. Hell over kaffen. Bland godt slik at kaffen blir kald og god før du nyter den.
woman cooking

Bon appetit!

Rens kaffefilteret ditt godt med varmt vann. Deretter plasserer du filterkoppen oppå et glass.
Ha kaffepulver oppi filterkoppen, og dunk den mot underlaget slik at den ligger jevnt. Legg presseren oppå kaffen og press hardt én gang, slik at kaffepulveret blir kompakt. La presseren ligge oppå kaffen.
Tilsett 1 ss kokende vann og la kaffen trekke i 1 minutt. Tilsett deretter 1 dl kokende vann, legg på lokket og la kaffen dryppe ned i glasset.
Vent ca 10 minutter før du blander inn kondensert melk.
Fyll et glass fullt med små eller knuste isbiter. Hell over kaffen. Bland godt slik at kaffen blir kald og god før du nyter den.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?