Iskaffe med blodappelsin
15 min
5 varer
69
Hva er vel bedre enn iskaffe nå i varmen? Denne iskaffen er noe litt annet enn espresso- og melkebasert iskaffe. Den er leskende, og nesten litt som te. Resultatet vil nok variere litt alt ettersom hvilken kaffe du bruker, jeg anbefaler en lysbrent og fruktig kaffe.
Ingredienser
4
porsjoner
- 60 g kaffe
- 1 l vann
- 2 stykker rød appelsin
- 4 dl tonic, av god kvalitet
- 4 håndfull isbiter
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 60 g kaffe
- 1 l vann
- 2 stykker rød appelsin
- 4 dl tonic, av god kvalitet
- 4 håndfull isbiter
Beregn 60 gram kaffe per liter vann. Brygg kaffe som du pleier, men kjøl den ned så raskt som mulig.
Fyll fire glass med isbiter og skvis en halv blodappelsin i hver.
Ha oppi 2/3 kald kaffe og topp med 1/3 tonicvann. Rør litt rundt. Pynt med en skive blodappelsin om du vil.

Bon appetit!
Beregn 60 gram kaffe per liter vann. Brygg kaffe som du pleier, men kjøl den ned så raskt som mulig.
Fyll fire glass med isbiter og skvis en halv blodappelsin i hver.
Ha oppi 2/3 kald kaffe og topp med 1/3 tonicvann. Rør litt rundt. Pynt med en skive blodappelsin om du vil.