I USA har trendstedet Momofuku Milkbar med kjendiskokken David Chang i spissen blitt kjent for sin «cereal milk», som de anvender både i shakes og iskrem. Inspirert av Momofuku, er dette en milkshake som bringer frem nostalgiske minner om knasende Cornflakes. Smaken minner nemlig om melken som alltid lå igjen i frokostskålen etter en porsjon Cornflakes - bare i en kremete og fyldigere forkledning. Mmm!
Bland cornflakes og melk i en bolle eller lignende. Legg på lokk og la det stå et par timer i kjøleskapet (eller gjerne natten over) til melken smaker cornflakes. Sil vekk frokostblandingen men pass på at du skviser ut mest mulig melk.
Til 1 shake kjører du 2 dl av cornflakes-melken raskt sammen med isen i en blender/hurtigmikser. Hell shaken over i et iskaldt glass og pynt med litt knust cornflakes.
Bon appetit!
Bland cornflakes og melk i en bolle eller lignende. Legg på lokk og la det stå et par timer i kjøleskapet (eller gjerne natten over) til melken smaker cornflakes. Sil vekk frokostblandingen men pass på at du skviser ut mest mulig melk.
Til 1 shake kjører du 2 dl av cornflakes-melken raskt sammen med isen i en blender/hurtigmikser. Hell shaken over i et iskaldt glass og pynt med litt knust cornflakes.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto