Til hovedinnhold

Cornflakes-milkshake

10 min
3 varer
64
Cornflakes-milkshake

I USA har trendstedet Momofuku Milkbar med kjendiskokken David Chang i spissen blitt kjent for sin «cereal milk», som de anvender både i shakes og iskrem.
Inspirert av Momofuku, er dette en milkshake som bringer frem nostalgiske minner om knasende Cornflakes. Smaken minner nemlig om melken som alltid lå igjen i frokostskålen etter en porsjon Cornflakes - bare i en kremete og fyldigere forkledning. Mmm!

Ingredienser

1
porsjoner
  • 3 dl vaniljeis
  • 2 dl melk, Cornflakesmelk
  • cornflakes, knust, til pynt

Cornflakesmelk

  • 2 dl cornflakes
  • 5 dl melk

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 3 dl vaniljeis
  • 2 dl melk, Cornflakesmelk
  • cornflakes, knust, til pynt

Cornflakesmelk

  • 2 dl cornflakes
  • 5 dl melk
Bland cornflakes og melk i en bolle eller lignende. Legg på lokk og la det stå et par timer i kjøleskapet (eller gjerne natten over) til melken smaker cornflakes. Sil vekk frokostblandingen men pass på at du skviser ut mest mulig melk.
Til 1 shake kjører du 2 dl av cornflakes-melken raskt sammen med isen i en blender/hurtigmikser. Hell shaken over i et iskaldt glass og pynt med litt knust cornflakes.
woman cooking

Bon appetit!

Bland cornflakes og melk i en bolle eller lignende. Legg på lokk og la det stå et par timer i kjøleskapet (eller gjerne natten over) til melken smaker cornflakes. Sil vekk frokostblandingen men pass på at du skviser ut mest mulig melk.
Til 1 shake kjører du 2 dl av cornflakes-melken raskt sammen med isen i en blender/hurtigmikser. Hell shaken over i et iskaldt glass og pynt med litt knust cornflakes.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?