Jordbær og rabarbra er den perfekte duoen. Fyll opp flasker med forfriskende saft eller lag deilige ispinner. Oppskrift av comis Emil Thorsvik ved Gastronomisk Institutt i Stavanger.
Jordbær og rabarbra er den perfekte duoen. Fyll opp flasker med forfriskende saft eller lag deilige ispinner. Oppskrift av comis Emil Thorsvik ved Gastronomisk Institutt i Stavanger.
Kutt jordbær og rabarbra i biter og ha i en gryte. Hell over nok vann til at det dekker. Kok opp og la det stå over natten. Sil saften og smak til med sukker.
Hvis den skal serveres som en is, reduser ned til halvparten. Helles deretter i en form. Sett i en ispinne og frys over natten.
Dypp formen i varm vann så isen løsner og ta den ut.
Bon appetit!
Kutt jordbær og rabarbra i biter og ha i en gryte. Hell over nok vann til at det dekker. Kok opp og la det stå over natten. Sil saften og smak til med sukker.
Hvis den skal serveres som en is, reduser ned til halvparten. Helles deretter i en form. Sett i en ispinne og frys over natten.
Dypp formen i varm vann så isen løsner og ta den ut.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto