2 cl sukkerlake, eller kryddersirup (se egen oppskrift)
2 cl eggehvite, kan sløyfes
tonic, eller ingefærøl, for å toppe drinken
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
4 cl Everleaf, kan sløyfes
4 cl sitronsaft, friskpresset
2 cl sukkerlake, eller kryddersirup (se egen oppskrift)
2 cl eggehvite, kan sløyfes
tonic, eller ingefærøl, for å toppe drinken
Ha alle ingredienser, minus tonic/ingefærøl i en valgt beholder. Syltetøyglass med lokk eller en shaker gjør susen.
Shake hardt i cirka 1 minutt, uten is. Da vil du lage et fint og tett skum av egget. Ha så isbiter over, og shake hardt til du hører de knuses.
Bruk en hawthorne-sil eller tesil til å helle over i et høyt drinkglass (highball). Topp med enten tonic eller ingefærøl etter eget ønske. Pynt med tørket eller fersk sitron
Bon appetit!
Ha alle ingredienser, minus tonic/ingefærøl i en valgt beholder. Syltetøyglass med lokk eller en shaker gjør susen.
Shake hardt i cirka 1 minutt, uten is. Da vil du lage et fint og tett skum av egget. Ha så isbiter over, og shake hardt til du hører de knuses.
Bruk en hawthorne-sil eller tesil til å helle over i et høyt drinkglass (highball). Topp med enten tonic eller ingefærøl etter eget ønske. Pynt med tørket eller fersk sitron
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto