rask
Drink: «Julens Penicillin»
10 min
En forfriskende, litt syrlig cocktail.
Tips: Denne drinken funker med den juleakevitten du foretrekker. «Peated» whisky (med røyksmak) kan erstattes med annen maltwhisky, eller droppes.
Oppskrift: Karel Varga/Svanen Cocktailbar
Lagret av 385 brukere
En forfriskende, litt syrlig cocktail.
Tips: Denne drinken funker med den juleakevitten du foretrekker. «Peated» whisky (med røyksmak) kan erstattes med annen maltwhisky, eller droppes.
Oppskrift: Karel Varga/Svanen Cocktailbar
Lagret av 385 brukere
Ingredienser
3
porsjoner
- 40 ml akevitt, norsk
- 50 ml whisky, gjerne «Peated» maltwhisky med røyksmak
- 30 ml eplemost
- 10 ml sitronsaft
- 1 ts honning
- ingefærøl
- isbiter
Topping/pynt
- appelsinskall
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 40 ml akevitt, norsk
- 50 ml whisky, gjerne «Peated» maltwhisky med røyksmak
- 30 ml eplemost
- 10 ml sitronsaft
- 1 ts honning
- ingefærøl
- isbiter
Topping/pynt
- appelsinskall
Denne drinken trenger ikke de store forberedelsene. Bare bland alle ingrediensene og hell over isbitene.
Pynt med det du ønsker, men for eksempel et juletre skjært ut av appelsin- eller limeskall.

Bon appetit!
Denne drinken trenger ikke de store forberedelsene. Bare bland alle ingrediensene og hell over isbitene.
Pynt med det du ønsker, men for eksempel et juletre skjært ut av appelsin- eller limeskall.