Miks valnøtter og melk i en blender eller food processor.
Overfør alt til en gryte. Tilsett kanelstenger (knekk dem først) og honning.
Rør og la det koke opp sakte. Skru av når det når kokepunktet, og la hvile i romtemperatur i en time.
Sil deretter blandingen men en fin kjøkkensil og osteklut/klede (eller tilsvarende). Skvis all væsken ut av valnøttene. Tips: Spar valnøttene som er igjen til en senere anledning, som til kaker eller lignende.
Legg til 40 milliliter Bols Advocaat per drink, eller annen eggelikør. Ønsker du drinken alkoholfri, kan du droppe likøren.
Bon appetit!
Miks valnøtter og melk i en blender eller food processor.
Overfør alt til en gryte. Tilsett kanelstenger (knekk dem først) og honning.
Rør og la det koke opp sakte. Skru av når det når kokepunktet, og la hvile i romtemperatur i en time.
Sil deretter blandingen men en fin kjøkkensil og osteklut/klede (eller tilsvarende). Skvis all væsken ut av valnøttene. Tips: Spar valnøttene som er igjen til en senere anledning, som til kaker eller lignende.
Legg til 40 milliliter Bols Advocaat per drink, eller annen eggelikør. Ønsker du drinken alkoholfri, kan du droppe likøren.