I tillegg til sukkerlake kan du tilsette en raus klunk hvit rom eller malibu (med kokos eller pasjonsfrukt) hvis du ønsker en alkoholholdig variant. La glassene du skal bruke få ligge litt i fryseren før bruk. Merk: Tiden er ikke medregnet frysetid.
I tillegg til sukkerlake kan du tilsette en raus klunk hvit rom eller malibu (med kokos eller pasjonsfrukt) hvis du ønsker en alkoholholdig variant. La glassene du skal bruke få ligge litt i fryseren før bruk. Merk: Tiden er ikke medregnet frysetid.
Rens og skjær ananasen i biter. Legg bitene i fryseren og la de ligge der til de er frosne. Kok opp sukker og vann i en liten kasserolle. La det småkoke noen minutter til sukkeret er oppløst. Avkjøl sukkerlaken.
Bruk en hurtigmikser og kjør ananasbitene sammen med sukkerlaken til det blir en jevn frossen krem/frossent «skum».
Fordel omtrent to tredjedeler av blandingen i glassene.
Ha bringebærene sammen med resten av «ananasskummet» og kjør det videre til blandingen er rosa og jevn. Fordel blandingen i glassene og server.
Bon appetit!
Rens og skjær ananasen i biter. Legg bitene i fryseren og la de ligge der til de er frosne. Kok opp sukker og vann i en liten kasserolle. La det småkoke noen minutter til sukkeret er oppløst. Avkjøl sukkerlaken.
Bruk en hurtigmikser og kjør ananasbitene sammen med sukkerlaken til det blir en jevn frossen krem/frossent «skum».
Fordel omtrent to tredjedeler av blandingen i glassene.
Ha bringebærene sammen med resten av «ananasskummet» og kjør det videre til blandingen er rosa og jevn. Fordel blandingen i glassene og server.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto