Til hovedinnhold

Slush med ananas og bringebær

15 min

I tillegg til sukkerlake kan du tilsette en raus klunk hvit rom eller malibu (med kokos eller pasjonsfrukt) hvis du ønsker en alkoholholdig variant.
La glassene du skal bruke få ligge litt i fryseren før bruk.
Merk: Tiden er ikke medregnet frysetid.

Lagret av 337 brukere
Slush med ananas og bringebær

I tillegg til sukkerlake kan du tilsette en raus klunk hvit rom eller malibu (med kokos eller pasjonsfrukt) hvis du ønsker en alkoholholdig variant.
La glassene du skal bruke få ligge litt i fryseren før bruk.
Merk: Tiden er ikke medregnet frysetid.

Lagret av 337 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk ananas
  • 1 dl sukker
  • 1 dl vann
  • 100 g bringebær, gjerne frosne

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk ananas
  • 1 dl sukker
  • 1 dl vann
  • 100 g bringebær, gjerne frosne
Rens og skjær ananasen i biter. Legg bitene i fryseren og la de ligge der til de er frosne. Kok opp sukker og vann i en liten kasserolle. La det småkoke noen minutter til sukkeret er oppløst. Avkjøl sukkerlaken.
Bruk en hurtigmikser og kjør ananasbitene sammen med sukkerlaken til det blir en jevn frossen krem/frossent «skum».
Fordel omtrent to tredjedeler av blandingen i glassene.
Ha bringebærene sammen med resten av «ananasskummet» og kjør det videre til blandingen er rosa og jevn. Fordel blandingen i glassene og server.
woman cooking

Bon appetit!

Rens og skjær ananasen i biter. Legg bitene i fryseren og la de ligge der til de er frosne. Kok opp sukker og vann i en liten kasserolle. La det småkoke noen minutter til sukkeret er oppløst. Avkjøl sukkerlaken.
Bruk en hurtigmikser og kjør ananasbitene sammen med sukkerlaken til det blir en jevn frossen krem/frossent «skum».
Fordel omtrent to tredjedeler av blandingen i glassene.
Ha bringebærene sammen med resten av «ananasskummet» og kjør det videre til blandingen er rosa og jevn. Fordel blandingen i glassene og server.
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?