Piña colada à la Saskia
5 min
Denne versjonen av piña colada serveres på Oslo-baren Saskia, som drives av komiker Johan Golden, hans businesspartner Ove Skaug Halsos, barmanager Karen Meadows og barsjef Marcus Ohlsson.
Lagret av 91 brukere
Denne versjonen av piña colada serveres på Oslo-baren Saskia, som drives av komiker Johan Golden, hans businesspartner Ove Skaug Halsos, barmanager Karen Meadows og barsjef Marcus Ohlsson.
Lagret av 91 brukere
Ingredienser
1
porsjoner
- 40 ml rom, golden
- 5 ml kokoslikør
- 50 ml kokosmelk- og -kremblanding, 50/50 kokosmelk og kokoskrem
- 50 ml ananasjuice
- 20 ml lime
- kirsebærlikør, blandet med saltvann
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 40 ml rom, golden
- 5 ml kokoslikør
- 50 ml kokosmelk- og -kremblanding, 50/50 kokosmelk og kokoskrem
- 50 ml ananasjuice
- 20 ml lime
- kirsebærlikør, blandet med saltvann
Putt alle ingrediensene i en shaker.
Spray glasset du skal servere drinken i, med en blanding av saltvann og kirsebærlikør.
Shake drinken, og sil den gjennom både en hawthorne-sil og en cocktailsil.
Pynt med ananasblad, maraschinobær og dehydrert lime.

Bon appetit!
Putt alle ingrediensene i en shaker.
Spray glasset du skal servere drinken i, med en blanding av saltvann og kirsebærlikør.
Shake drinken, og sil den gjennom både en hawthorne-sil og en cocktailsil.
Pynt med ananasblad, maraschinobær og dehydrert lime.