rask
Jørgen Dons' julecocktail: Akevitt Manhattan
10 min
Prøv en ny julecocktail i år, som denne versjonen av klassikeren Manhattan. Oppskriften står barsjef Jørgen Dons ved Raus bar bak.
Lagret av 48 brukere
Prøv en ny julecocktail i år, som denne versjonen av klassikeren Manhattan. Oppskriften står barsjef Jørgen Dons ved Raus bar bak.
Lagret av 48 brukere
Ingredienser
1
porsjoner
- 4 cl akevitt, madeirafatlagret
- 2 cl Torino Vermouth
- 2 dæsj Angostura Bitter
- 1 dæsj Orange Bitter
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 4 cl akevitt, madeirafatlagret
- 2 cl Torino Vermouth
- 2 dæsj Angostura Bitter
- 1 dæsj Orange Bitter
Rør alle ingrediensene på is.
Sil over i et avkjølt cocktailglass.
Pynt med appelsinzest med nellikspiker i.

Bon appetit!
Rør alle ingrediensene på is.
Sil over i et avkjølt cocktailglass.
Pynt med appelsinzest med nellikspiker i.