Denne friske multecoktailen smaker herlig til jul og nyttår. - Man kan også lekke et kremlokk over drinken. Da minner den mer om multekrem, tipser barsjef ved Raus bar, Jørgen Dons. PS: Tiden er ikke medregnet at sirupen får stå 24 timer.
Denne friske multecoktailen smaker herlig til jul og nyttår. - Man kan også lekke et kremlokk over drinken. Da minner den mer om multekrem, tipser barsjef ved Raus bar, Jørgen Dons. PS: Tiden er ikke medregnet at sirupen får stå 24 timer.
LAG MULTESIRUP: Bland sammen alle ingrdiensene til multesirup. Rør til sukker er løst ut. Denne blir bedre om den får stå litt, så jeg liker å la den stå i 24 timer før jeg siler av multer, vaniljestang og kardemommefrø.
LAG DRINKEN: Shake alle ingrediensene til drinken. Dobbelsil over i et longdrinkglass med hel is.
Bon appetit!
LAG MULTESIRUP: Bland sammen alle ingrdiensene til multesirup. Rør til sukker er løst ut. Denne blir bedre om den får stå litt, så jeg liker å la den stå i 24 timer før jeg siler av multer, vaniljestang og kardemommefrø.
LAG DRINKEN: Shake alle ingrediensene til drinken. Dobbelsil over i et longdrinkglass med hel is.