Mimosa à la Gunnars Generasjonsbar
En klassisk mimosa lages med 50/50 appelsinjuice og musserende vin.
– Vi lager den med 4 centiliter juice og 12 centiliter alkohol. Vi «gønner» på, så smaker du den musserende vinen ekstra godt, forteller Gunnar Forsgren fra Gunnars Generasjonsbar.
Du kan også bytte ut appelsinjuicen med juicet vannmelon, agurk eller ananas, eller tranebærjuice.
Pass på at både appelsinjuicen og den musserende vinen er kalde.
En klassisk mimosa lages med 50/50 appelsinjuice og musserende vin.
– Vi lager den med 4 centiliter juice og 12 centiliter alkohol. Vi «gønner» på, så smaker du den musserende vinen ekstra godt, forteller Gunnar Forsgren fra Gunnars Generasjonsbar.
Du kan også bytte ut appelsinjuicen med juicet vannmelon, agurk eller ananas, eller tranebærjuice.
Pass på at både appelsinjuicen og den musserende vinen er kalde.
Ingredienser
- 4 cl appelsinjuice, ferskpresset
- 12 cl musserende vin, champagne eller crémant
Slik gjør du:
- 4 cl appelsinjuice, ferskpresset
- 12 cl musserende vin, champagne eller crémant
