Til hovedinnhold

Mimosa à la Gunnars Generasjonsbar

10 min

En klassisk mimosa lages med 50/50 appelsinjuice og musserende vin.
– Vi lager den med 4 centiliter juice og 12 centiliter alkohol. Vi «gønner» på, så smaker du den musserende vinen ekstra godt, forteller Gunnar Forsgren fra Gunnars Generasjonsbar.
Du kan også bytte ut appelsinjuicen med juicet vannmelon, agurk eller ananas, eller tranebærjuice.
Pass på at både appelsinjuicen og den musserende vinen er kalde.

Lagret av 115 brukere
Mimosa à la Gunnars Generasjonsbar

En klassisk mimosa lages med 50/50 appelsinjuice og musserende vin.
– Vi lager den med 4 centiliter juice og 12 centiliter alkohol. Vi «gønner» på, så smaker du den musserende vinen ekstra godt, forteller Gunnar Forsgren fra Gunnars Generasjonsbar.
Du kan også bytte ut appelsinjuicen med juicet vannmelon, agurk eller ananas, eller tranebærjuice.
Pass på at både appelsinjuicen og den musserende vinen er kalde.

Lagret av 115 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 4 cl appelsinjuice, ferskpresset
  • 12 cl musserende vin, champagne eller crémant

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 cl appelsinjuice, ferskpresset
  • 12 cl musserende vin, champagne eller crémant
Hell den ferskpressede appelsinjuicen i et høyt champagneglass. Hell deretter musserende vin over. Pynt gjerne med litt appelsin på kanten.
woman cooking

Bon appetit!

Hell den ferskpressede appelsinjuicen i et høyt champagneglass. Hell deretter musserende vin over. Pynt gjerne med litt appelsin på kanten.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?