rask
Punsj med granateple og champagne
25 min
Start festen med en sprudlende champagnepunsj med smak av granateple.
Champagne kan erstattes med annen musserende vin.
Lagret av 317 brukere
Start festen med en sprudlende champagnepunsj med smak av granateple.
Champagne kan erstattes med annen musserende vin.
Lagret av 317 brukere
Ingredienser
6
porsjoner
- 1.5 dl sukker
- 1.5 dl vann
- 3 ss sitronsaft
- 2 stykker granateple
- 2 dl rom, hvit, eller sitrusvodka
- 1 fl champagne, eller annen musserende vin
- 1 stk sitron
- isbiter
- mynteblader
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 1.5 dl sukker
- 1.5 dl vann
- 3 ss sitronsaft
- 2 stykker granateple
- 2 dl rom, hvit, eller sitrusvodka
- 1 fl champagne, eller annen musserende vin
- 1 stk sitron
- isbiter
- mynteblader
Kok opp sukker og vann i en liten kasserolle. La sukkerlaken småkoke i cirka 5 minutter og avkjøl.
Rens granateplene. Knus halvparten av kjernene og sil saften (kast frøene). Bland sitronsaft og granateplesaft sammen med den avkjølte sukkerlaken.
Fyll opp en passende karaffel eller mugge med isbiter. Hell i granateplelaken og legg i sitronskiver, mynteblader og granateplekjerner.
Tilsett rom og vin. Rør forsiktig slik at alt blir godt blandet uten at boblene forsvinner. Serveres umiddelbart.

Bon appetit!
Kok opp sukker og vann i en liten kasserolle. La sukkerlaken småkoke i cirka 5 minutter og avkjøl.
Rens granateplene. Knus halvparten av kjernene og sil saften (kast frøene). Bland sitronsaft og granateplesaft sammen med den avkjølte sukkerlaken.
Fyll opp en passende karaffel eller mugge med isbiter. Hell i granateplelaken og legg i sitronskiver, mynteblader og granateplekjerner.
Tilsett rom og vin. Rør forsiktig slik at alt blir godt blandet uten at boblene forsvinner. Serveres umiddelbart.