rask

Punsj med granateple og champagne

25 min
Lagret av 317 brukere
Punsj med granateple og champagne
Lagret av 317 brukere

Ingredienser

6
porsjoner
  • 1.5 dl sukker
  • 1.5 dl vann
  • 3 ss sitronsaft
  • 2 stykker granateple
  • 2 dl rom, hvit, eller sitrusvodka
  • 1 fl champagne, eller annen musserende vin
  • 1 stk sitron
  • isbiter
  • mynteblader

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1.5 dl sukker
  • 1.5 dl vann
  • 3 ss sitronsaft
  • 2 stykker granateple
  • 2 dl rom, hvit, eller sitrusvodka
  • 1 fl champagne, eller annen musserende vin
  • 1 stk sitron
  • isbiter
  • mynteblader
Kok opp sukker og vann i en liten kasserolle. La sukkerlaken småkoke i cirka 5 minutter og avkjøl.
Rens granateplene. Knus halvparten av kjernene og sil saften (kast frøene). Bland sitronsaft og granateplesaft sammen med den avkjølte sukkerlaken.
Fyll opp en passende karaffel eller mugge med isbiter. Hell i granateplelaken og legg i sitronskiver, mynteblader og granateplekjerner.
Tilsett rom og vin. Rør forsiktig slik at alt blir godt blandet uten at boblene forsvinner. Serveres umiddelbart.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp sukker og vann i en liten kasserolle. La sukkerlaken småkoke i cirka 5 minutter og avkjøl.
Rens granateplene. Knus halvparten av kjernene og sil saften (kast frøene). Bland sitronsaft og granateplesaft sammen med den avkjølte sukkerlaken.
Fyll opp en passende karaffel eller mugge med isbiter. Hell i granateplelaken og legg i sitronskiver, mynteblader og granateplekjerner.
Tilsett rom og vin. Rør forsiktig slik at alt blir godt blandet uten at boblene forsvinner. Serveres umiddelbart.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?